5 ψέματα των ανδρών για να σε ρίξουν στο πρώτο ραντεβού

1454

Όλες ξέρουμε ότι οι άνδρες είναι διατεθειμένοι να πούνε οτιδήποτε με σκοπό να σε ρίξουν στο κρεβάτι. Οι άνδρες θέλουν από το πρώτο ραντεβού να προχωρήσουν όσο γίνεται το συντομότερο. Γι’ αυτό δεν θα ντραπούν να πουν ψέματα για να τα καταφέρουν. Διάβασε πιο κάτω τα 5 πιο γνωστά ψέματα των ανδρών για να σε ρίξουν στο κρεβάτι.

Ψέμα 1ο και θανατηφόρο

«Είμαι στα χωρίσματα..» Ναι, πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ότι είναι στα τελειώματα της σχέσης, πόσο δεν τον καλύπτει αυτή η σχέση και είναι θέμα χρόνου να χωρίσει, τυπικό καθαρά θέμα. Και τελικά αυτή η σχέση δεν τελειώνει ποτέ. Ιδίως αν σου πει ότι είναι παντρεμένος και σε διάσταση βάλε τα αθλητικά σου και τρέχα όσο πιο μακριά μπορείς. Εναλλακτικά πιες το (τελευταίο μαζί του) ποτό σου και πες του «αν ξεμπερδέψεις ξαναπάρε με να τα πούμε»). Βέβαια δεν είναι και ότι χειρότερο η κατάσταση, γιατί υπάρχει και το χειρότερο:

Ψέμα 2ο κι ακόμα χειρότερο από το πρώτο:

«Είμαι μόνος μου». Και δεν είναι καθόλου μόνος του, απεναντίας είναι στα πρόθυρα του γάμου. 4 τρόποι  για να το καταλάβεις; 1ον Σ’ έχει πάει στο πιο χωμένο και σκοτεινό μπαρ της Αττικής (μη σου πω σε καφενείο σε άσχετη περιοχή πχ στην Αγία Βαρβάρα) 2ον  κοιτάει γύρω γύρω νευρικά (όχι δεν είναι πράκτορας στο FBI και τσεκάρει το χώρο) 3ον έχεις κάτσει στο πιο κρυμμένο τραπέζι και 4ον  χτυπάει το κινητό του κάθε 10λεπτά και βγαίνει έξω για να μιλήσει και σου δικαιολογείται ότι είναι από τη δουλειά (στις 12 η ώρα το βράδυ και δεν είναι παιδίατρος ή γυναικολόγος).

Ψέμα 3ο (ποντάρει ο άθλιος στον χαζο-ρομαντισμό μας)

«νιώθω βαθιά ερωτευμένος μαζί σου». Ναι, είναι η ατάκα που θέλουμε να ακούσουμε και που συνήθως κανένας άντρας δεν λέει. Και μπορεί να είναι το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού αλλά εμείς τον πιστεύουμε κι είμαστε έτοιμες να κλάψουμε από τη συγκίνηση. Ιδίως αν πει την ατάκα με βαθιά χροιά της φωνής και ταυτόχρονα μας κοιτάξει με νόημα. Hello, ξύπνα κοπελιά κατ’αρχήν πότε πρόλαβε να σ’ερωτευτεί και κατά δεύτερον είναι μια ατάκα λέει (και το εννοεί) ένας άντρας στο εκατομμύριο και όχι δεν έπιασες το λόττο. Κάνε το χαβαλέ σου με τον τύπο. Για να τον ψαρώσεις πες του κι εσύ (για χαβαλέ). «Αχ εγώ σ’αγαπώ, νομίζω ότι είσαι ο άντρας της ζωής μου».

Ψέμα 4ο (που κάνει γκελ στην ψυχή κάθε γυναίκας)

«Θέλω να γίνω πατέρας. Λατρεύω τα παιδιά και θέλω να αποκτήσω τρία πριν τα 35.» Ε, άμα τον πιστέψεις , φταις κι εσύ και μάλλον. Χρυσός κανόνας: Οι άντρες αποφεύγουν τις κουβέντες για παιδιά ακόμα και μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Αν ο δικός σου εκκινεί το θέμα από τα πρώτα ραντεβού είναι σημάδι ότι λέει ψέματα.

Ψέμα 5ο.

«Θέλω μόνο να κοιμηθούμε αγκαλιά, δεν θα κάνουμε τίποτα». Άντρας που έχει περάσει τα 13, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε στο ίδιο κρεβάτι και  να θέλει να μοιραστεί μαζί σου μόνο το ροχαλητό του. Απαράβατος κανόνας. Αλλά εδώ που τα λέμε κι εσύ θα άντεχες, αφού σ’αρέσει (αν βγαίνεις ραντεβού με άντρες που δε σ’αρέσουν αυτό χρήζει μακρόχρονης ψυχανάλυσης τύπου Γούντι Άλεν), να είστε στο ίδιο κρεβάτι και να μην κάνετε τίποτα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ