Μα πού τα ξέθαψες; 3 αξεσουάρ που δεν φοράει πια κανένας στην παραλία

838

Οι στιγμές που ζούμε στην παραλία είναι -με λίγη τύχη- από τις ομορφότερες της ζωής μας, γιατί λοιπόν να μην τις αγκαλιάσουμε με τα πιο στιλάτα και κομψά αξεσουάρ, που απογειώνουν την εμφάνιση, την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή μας; Αν λοιπόν έχουμε το περιθώριο να κάνουμε μικρές μόνο αλλαγές στη φετινή γκαρνταρόμπα μας, ας είναι στα αξεσουάρ της παραλίας. Ξεκινάμε αποχαιρετώντας ό,τι πιο ξεπερασμένο και αντικαθιστώντας το με κομμάτια που είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο άνετα και τόσο μα τόσο καλοκαίρι 2019.

Λέμε αντίο: Στις τουνίκ

Υποδεχόμαστε: Τα παρεό και τις πουκαμίσες

Ακόμα και ένα υπερμεγέθες μαντίλι μπορεί να παίξει τον ρόλο του παρεό, καμουφλάροντας τα σημεία που θέλουμε να καμουφλάρουμε και προσθέτοντας μια ακόμα -μεγάλη- πινελιά στις εμφανίσεις της παραλίας. Αν αποφασίσουμε να επενδύσουμε σε καινούριο παρεό, προτιμάμε κάποιο που μπορεί να φορεθεί και ως φούστα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Εναλλακτικά, για τα απογευματινά μας μπάνια, όταν μαζί με τον ήλιο αρχίζει να πέφτει και η θερμοκρασία φέρνοντας, τις πιο δροσερές μέρες, μια ελαφριά ψύχρα, μπορούμε να πάρουμε μαζί μας μια λεπτή, oversized πουκαμίσα.

Λέμε αντίο: Στα καπέλα τζόκεϊ (και πολύ αργήσαμε)

Υποδεχόμαστε: Τα πλατύγυρα καπέλα

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τα τελευταία. Ό,τι πιο θηλυκό, ό,τι πιο υπέροχα ρετρό και ταυτόχρονα διαχρονικό.

Λέμε αντίο: Στα σανδάλια με λουράκια

Υποδεχόμαστε: Τα αθλητικά πέδιλα

Ακόμα και αν δεν σκοπεύουμε να ενσωματώσουμε τα αθλητικά πέδιλα στις καθημερινές εμφανίσεις μας, στην παραλία βρίσκονται στο στοιχείο τους, καθώς προσφέρουν τέλεια στήριξη και άνεση στο πόδι, είναι αδιάβροχα ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν την πιο δυνατή ίσως τάση του φετινού καλοκαιριού.

ΠΗΓΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ