6 χρήσιμες συμβουλές για να μην σε βαρεθεί

937

Οι περισσότεροι άνδρες βαριούνται εύκολα στις σχέσεις τους. Αν δεν κεντρίζεις το ενδιαφέρον τους υπάρχει περίπτωση να βαρεθούν και να αρχίζουν να κοιτούν αλλού. Παρακάτω θα μπορέσεις να διαβάσεις χρήσιμες συμβουλές για να μην σε βαρεθεί ποτέ.

1. Φρόντισε την εμφάνισή σου: Ίσως να σου ακούγεται κάπως επιφανειακό και ανώριμο, αλλά καλώς ή κακώς οι άντρες είναι οπτικά όντα. Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και οφείλει να είναι περιποιημένη και όμορφη. Μην το παρακάνεις , αλλά αν είσαι μονίμως άβαφη, άλουστη με τα μαλλιά πιασμένα κότσο και με φόρμες.. μην περιμένεις πολλά!

2. Να έχεις τη δική σου ζωή: Όσο ωραία και να είναι αν  μία γυναίκα, αν δεν έχει δική της ζωή, δικά της όνειρα, δικές της παρέες και απόψεις, καταντά βαρετή και δεδομένη, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να βλέπει την πόρτα της εξόδου! Και δυστυχώς εμείς οι γυναίκες κάνουμε πολύ συχνά αυτό το λάθος της προσκόλλησης σε κείνον, ξεχνώντας τον εαυτό μας

3. Δώσε βάση στο  κρεβάτι : Αγόρασε ένα  σούπερ baby doll ,  δοκίμασε και κάτι νέο ή φέρε τελοσπάντων ένα παιχνιδάκι σαν δωράκι. Μην του λες όχι και μην τα περιμένεις όλα από αυτόν. Άλλωστε όπως λένε και οι Artic Monkeys..’’τα βράδια είναι για να λέγονται πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν στο φως της ημέρας’’.

4. Αξιοπρέπεια πάνω απ” όλα: Σου φέρεται άσχημα; Σε αγνοεί; Καλά δεν εννοούμε να σε χτυπάει, εκεί έχει φύγει αμέσως, αλλά και όλα τα υπόλοιπα να κάνει, σκέψου πολύ σοβαρά την μεγάλη έξοδο. Δεν υπάρχει λόγος να τον κυνηγάς αν συνεχώς σε ‘’γράφει’’. Να ξέρεις, ότι αν διεκδικήσεις περισσότερο σεβασμό και ενδιαφέρον και όντως τα πάρεις, τα πράγματα στη συνέχεια θα είναι πολύ πιο θετικά για εσένα, γιατί πολύ απλά θα ξέρει ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σε χάσει.

5. Να έχεις κάτι να πεις!  Αλήθεια έχεις κάτι να του πεις;  Πότε διάβασες για τελευταία φορά εφημερίδα; Έχεις πνευματικές ανησυχίες; Μήπως η πολύ δουλεία, οι έννοιες, αλλά και η πεζότητα της καθημερινότητας σε έχουν κάνει να χάσεις την σπιρτάδα σου και την επιθυμία σου για ουσιαστική συζήτηση. Μήπως το μόνο που αναλύετε είναι τα προβλήματα στην σχέση σας και τίποτα άλλο; Αρχίστε να συζητάτε ουσιαστικά , ανταλλάξτε απόψεις , διαφωνείτε αλλά πάνω από όλα βάλτε το χιούμορ στην καθημερινότητα σας .

6. Κάντε όμορφα πράγματα μαζί. Χαλαρές βόλτες, σινεμά και μετά ποτάκι, ακούστε μουσική,  επιτραπέζια στο σπίτι, βόλτες με ποδήλατο, ακόμα και μαγείρεμα μαζί μπορεί να σας κάνει να χαλαρώσετε αλλά και να διασκεδάσετε!  Το γέλιο και τα έντονα συναισθήματα αυτά είναι που ενώνουν τα ζευγάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ