Πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες

1218

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που θέλουμε εμείς οι γυναίκες είναι ένα αίνιγμα που δεν θα λυθεί ποτέ. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλει σίγουρα μια γυναίκα από τον σύντροφό της. Διάβασε παρακάτω μερικά από αυτά.

Να είναι ο «σούπερ ήρωας» σου! Οι γυναίκες λατρεύουν να έχουν δίπλα τους κάποιον που να τις προστατεύει και να τις κάνει να αισθάνονται ασφαλείς! Όταν αυτές βρίσκονται σε «κίνδυνο» και ο … «σούπερ ήρωας» τους αναλάβει τη δράση, τότε πολύ απλά έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά τους!

Εκπλήξεις και πάλι… εκπλήξεις! Οι γυναίκες αγαπούν τις εκπλήξεις είτε αυτές είναι μικρές είτε μεγάλες! Μπορεί να είναι από ένα κουτί σοκολατάκια ή ένα μπουκέτο λουλούδια μέχρι ένα ονειρικό ταξιδάκι! Φυσικά, δεν χρειάζονται ακριβές εκπλήξεις! Κάτι απλό από εκεί που δεν το περιμένει!

«Ένας άντρας, παρακαλώ, που να μυρίζει ωραία»! Άντρες, βρείτε το … αποσμητικό που σας ταιριάζει και αποκτήστε τη γυναίκα των ονείρων σας! Εάν πρόκειται να έχετε το πρώτο σας ραντεβού με το κορίτσι των ονείρων σας, τότε πολύ απλά φροντίστε να μυρίζετε καλά! Η καλή μυρωδιά είναι ένα στοιχείο που ελκύει τις γυναίκες!

Πάνω από όλα η ειλικρίνεια! Ένα άλλο στοιχείο που αναζητούν απεγνωσμένα οι γυναίκες από τους άντρες είναι η διαφάνεια! Έχεις ως γνώμονα, να ξεκινάς τη σχέση σου πάντα με ειλικρινείς προθέσεις κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη αμφότεροι!

Ο κύριος «τέλειο σώμα»! Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει την εμμονή να αναζητά τον τέλειο άντρα, έχοντάς τον σχηματίσει στο μυαλό της με το τέλειο, γυμνασμένο κορμί!

Να ντύνεται καλά. Ένα άλλο πράγμα το οποίο επιθυμούν οι γυναίκες από τους άντρες είναι το ωραίο και γεμάτο στυλ ντύσιμο! Δεν μιλάμε, φυσικά, για υπερβολές, αλλά για ένα ντύσιμο προσεγμένο που αντιπροσωπεύει και την προσωπικότητά του!

Η «μαγεία»… των χεριών του! Ως γνωστόν, ο έρωτας περνά από το στομάχι! Κατά συνεπεία, ένα άλλο χαρακτηριστικό που θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα είναι να της μαγειρέψει ένα από τα αγαπημένα της πιάτα! Δεν έχει σημασία αν δεν το πετύχει εκατό τοις εκατό, αφού με μια τέτοια κίνηση μας έχει κερδίσει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ