Οργάνωσε μια υπέροχη καλοκαιρινή νύχτα με το σύντροφό σου

1099

Το καλοκαίρι έφτασε. Όσο πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, τόσο πιο πολύ ανυπομονείς να περάσεις χρόνο με τη σχέση σου. Τώρα λοιπόν που θα έχεις πιο ελεύθερο χρόνο οργάνωσε με τους παρακάτω τρόπους μία καλοκαιρινή ρομαντική νύχτα η οποία θα  μείνει αξέχαστη και σε σένα, αλλά και στον άνθρωπό σου.

Βρες ένα ήσυχο μέρος μακριά από πολυσύχναστους χώρους και απολαύστε τη βόλτα σας κάτω από τον ουρανό με τα αστέρια. Ακόμα εάν έχεις τον κατάλληλο χώρο μπορείτε να βγείτε στην εξοχή απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό μεσημεριανό πικ νικ!

Στην παραλία κάτω από τον φεγγαρόφωτο ουρανό. «Σύμμαχοί» σου μια κουβέρτα και η φωτιά. Βρες μία παράλια που δεν είναι πολυσύχναστη και άναψε φωτιά. Καθίστε αγκαλιά και απολαύστε χαρούμενες και ξέγνοιαστες στιγμές. Δείξε στο σύντροφό σου την αγάπη σου και δώσε του τα πιο μοναδικά φιλιά.

Σχεδίασε μαζί του μια περιπέτεια. Κοινώς, κάνε μαζί του ένα θαλάσσιο παιχνίδι ή πάρτε τα ποδήλατά σας και εξερευνήστε άγνωστες περιοχές. Μοιράσου με το σύντροφό σου τη μυστική λίστα επιθυμιών σου και σίγουρα αυτή σας η περιπέτεια θα σας φέρει πιο κοντά. Παράλληλα μπορείς να βρεις ένα νέο άθλημα που ενδιαφέρει και τους δύο ώστε και πάλι να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Φτιάξε το καταφύγιο του έρωτα σας στο πίσω μέρος της αυλής. Ειδικότερα εάν έχετε παιδιά, θα είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο τις περισσότερες φορές να εξαφανίζεστε από το σπίτι για να ζήσετε τον ερωτά σας. Όταν τα μικρά σου πάνε για ύπνο, τότε έρχεται η ώρα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον έρωτα σου. Κάθισε στην αυλή σου, «εφοδιάσου» με παγωτό και κεριά και δώσε όλη την αγάπη και τον ερώτα σου στο σύντροφό σου, έχοντας ως θεατή τον φεγγαρόφωτο ουρανό.

Κάνε εκπλήξεις στο σύντροφό σου. Σε αυτό μπορείς να έχεις και τη συμβολή των μικρών σου. Δημιούργησε ένα ρομαντικό δείπνο και όταν τα παιδάκια σου πάνε για ύπνο, τότε εξομολογήσου όλα εκείνα τα όμορφα συναισθήματα που αισθάνεσαι για το ταίρι σου. Εναλλακτικά ζήτα από γονείς ή φίλους να σου κρατήσουν τα μικρά και ζήστε ένα βράδυ μοναχά για εσάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ