Πως θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου

907

Τον γνώρισες, τον ερωτεύτηκες και τώρα θέλεις να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου και να είναι κολλημένος πάνω σου. Να σε σκέφτεται όλη μέρα. Πιο κάτω θα διαβάσεις 4 τρόπους για να τον κάνεις να κολλήσει και να τρέχει από πίσω σου.

1. Μην είσαι πάντα διαθέσιμη: Μπορεί να κόβεις φλέβες για πάρτη του, μπορεί η απουσία του να στοιχειώνει τα όνειρά σου και να πληγώνει την καρδούλα σου, να την βγάζεις πάνω από το κινητό σου μέχρι να σε πάρει αλλά δεν υπάρχει λόγος όποτε αυτός θέλει να σε δει εσύ να λες με την μία ναι! Με λίγα λόγια, κάνε την καρδιά σου πέτρα και την επόμενη φορά που θα θελήσει να σε δει, πες του απλά ότι δεν μπορείς, Μην του εξηγήσεις τί και πώς, καλύτερα αυτό να παραμείνει μυστήριο! Αν μέχρι τώρα τον είχες συνηθίσει μόνο σε ναι, να ξέρετε ότι το πρώτο όχι θα του κακοφανεί και θα τον προβληματίσει κιόλας! Και βάσει πιθανοτήτων, οι οποίες είναι με το μέρος σου στην προκειμένη, η συμπεριφορά του θα αλλάξει.

Τώρα για πόσο δεν ξέρουμε, αλλά σίγουρα για 1-2 μερούλες, θα χάσει τον παλιό καλό του εαυτό! Εσύ εκεί μην μασήσεις. Ευγενική αλλά μην αρχίσεις, τα συγνώμη αγάπη μου, αλλά αρρώστησε η Θεία μου και άλλες ενοχικές μπούρδες. Καλό είναι ένας άντρας να ξέρει από την αρχή πως έχεις προσωπική ζωή, φίλους και φίλες και ασχολίες αρκετές που φυσικά και δεν πρόκειται να θυσιάσεις για τίποτα. Όλα αυτά βεβαία θα τα πεις με τρόπο ή καλύτερα να τα δείξεις με τρόπο. Τουτέστιν μια θα μπορείτε και μια δεν θα μπορείτε γιατί έχετε να πάτε σινεμά με φίλες κτλ.

2. Να είσαι … και όποιος αντέξει: Τόσο όσο… να μην αντέξει. Ναι πρέπει ένας άντρας να σε εκτιμήσει ακόμα και άβαφη και απεριποίητη,  λυπούμεθα αλλά σ” αυτό το σημείο θα έρθουμε να διαφωνήσουμε! Κανείς άντρας στην αρχή μιας σχέσης δεν αντέχει να μας βλέπει με πιτζάμες τεράστιες και μαλλιά αφάνα.. Αυτά να τα φοράς μόνη σου. Αν και ούτε μόνες λέει μια που κάπως έτσι κυλάει στα πατώματα η αυτοεκτίμησή μας. Η φάση μας είναι τώρα ότι θέλουμε να τον κατακτήσουμε, οπότε σόρυ κιόλας αλλά οφείλεις να είσαι περιποιημένη  και όσο πιο hot πάει. Ειδικά αν έρθει σπίτι σου τότε… ένα δαντελένιο νυχτικάκι  ή ένα καυτό σορτσάκι με φανελάκι είναι ό,τι πρέπει για την φάση. Άλλωστε, η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και αυτό δεν αλλάζει! Σκέψου να είσαι εσύ απαστράπτουσα και να πέσεις πάνω στην πρώην του η οποία θα κυκλοφορεί σαν την άδικη κατάρα. Ε μη μας πεις ότι δεν θα φουσκώσεις από περηφάνια…

3. Κάνε τον να ζηλέψει: Δεν εννοούμε να πας στο μαγαζί που συχνάζει με έναν άσχετο και να αρχίσεις τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια γιατί προφανώς δεν παίζεις σε ελληνική ταινία! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι μπορείς ωραιότατα σε μία συζήτηση να αναφέρεις ότι έχεις κατακτήσεις ή να διηθηθείς μία αστεία ιστορία με κάποιον που σου την έπεσε με τον χειρότερο τρόπο που υπάρχει! Ακόμα καλύτερα αν βάλεις την κολλητή σου να πετάξει το γνωστό και μη εξαιρετέο: Βρε Μαρία, αυτός εκεί ο ψηλός δεν είναι που σου την έπεφτε πέρυσι κι εσύ τον απέφευγες; Κι αν είναι αλήθεια, ακόμα καλύτερα! Σας μιλάμε για σίγουρα αποτελέσματα!

4. Μην τον πρήζεις όταν βγαίνει με φίλους:  Οι άντρες δεν θέλουν να μας ακούν να γκρινιάζουμε για τους φίλους τους και τις παρέες τους. Όταν βγαίνουν δεν θέλουν να τους πρήζεις με τα τηλέφωνα. Θέλουν να είναι χαλαροί! Μόνο ένα πράγμα θα τους τσιτώνει να ξέρουν πως και εσύ βγαίνεις και πως δεν είσαι σπίτι! Τώρα που πας και με ποιους είσαι άσε τον λίγο και να ανησυχήσει να δούμε τι θα κάνει; Μάλλον τον βλέπω να κολλάει …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ