Κάθε πότε το κάνουν οι παντρεμένοι στην Ελλάδα; Κάθε πότε…;

113

Κάθε πότε το κάνουν οι παντρεμένοι στην Ελλάδα; Λίγο η μετα covid εποχή, λίγο τα παιδιά, λίγο οι κακές συνήθειες, που υιοθετούν όλο και περισσότεροι Έλληνες που καιρός για ζουζουνιές μέσα στον έγγαμο βίο

Μπορεί μέχρι πρότινος οι συμπολίτες μας να είχαν την φήμη του Λατίνου εραστή αλλά πλέον η ερωτική ζωή τους αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Διάβασε και αυτό: Αποκαλυπτική έρευνα: “Ξύλο, πρόστυχα λόγια, στομ….ό” – Τι πραγματικά θέλει η Ελληνίδα στο κρεβάτι; (photos)

Οι κυριότερες αιτίες δεν είναι μόνο οι οικονομικοί λόγοι αλλά και το άγχος, οι κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα και η παχυσαρκία και τέλος  η ρουτίνα της συμβίωσης…Δύσκολο αποδεικνύεται και το κρεβάτι μέσα γάμο με τη ρουτίνα να το… πνίγει.

Κάθε πότε το κάνουν οι παντρεμένοι στην Ελλάδα; Κάθε πότε…;

Σύμφωνα με έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών οι παντρεμένοι στην χώρα μας  την πρώτη τριετία το κάνουν περισσότερες από δέκα φορές το μήνα, ενώ μετά τον πέμπτο χρόνο ο αριθμός των ερωτικών συνευρέσεων πέφτει κατακόρυφα κάτω από το 50%.

Διάβασε και αυτό: Τι κάνει μια γυναίκα να χάνει απότομα τη διάθεση για κρεβάτι;

Βάση της ίδιας έρευνας την έβδομη χρονιά, μία φορά το μήνα φαίνεται να είναι αρκετή, ενώ από εκεί και πέρα ο γάμος γίνεται όλο και «λευκότερος», καθώς η ερωτική έλξη μειώνεται δραστικά.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την ίδια έρευνα είναι ότι οι Έλληνες στην ηλικία περίπου των 40 που έχουν μείνει άνεργοι δεν έχουν διάθεση για κοκό.

Οι σεξολόγοι συνιστούν στα ζευγάρια να “αντισταθούν” σε αυτό το φαινόμενο, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ