Το τρικ που θα δείξει αν σας πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά

209

«Να κόψω τα μαλλιά μου; Θα μου πηγαίνει άραγε ένα καρέ ή θα το μετανιώσω;». Αυτοί είναι προβληματισμοί που λίγο πολύ όλες οι γυναίκες είχαμε σε κάποια φάση της ζωής μας. Όταν μάλιστα θέλουμε να νιώσουμε ανανεωμένες και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας αλλάζοντας με κάποιον τρόπο το look μας, ένα ραντεβού στο κομμωτήριο είναι η πρώτη μας σκέψη.

Αν βρίσκεστε σε αυτήν ακριβώς τη φάση και αναρωτιέστε αν το να αποχωριστείτε τα μακριά μαλλιά σας είναι καλή ιδέα ή όχι, σας έχουμε τη λύση.

Το τρικ των 5.5 cm γεννήθηκε χάρη στον γνωστό hairstylist John Frieda και υπόσχεται να σας δώσει την απάντηση που ψάχνετε για το αν σας κολακεύει περισσότερο ένα κοντό ή ένα πιο μακρύ κούρεμα.

Πώς λειτουργεί το τρικ

Τοποθετήστε ένα μολύβι οριζόντια κάτω από το πηγούνι σας. Στη συνέχεια βάλτε έναν χάρακα κάθετα, ξεκινώντας από το σημείο που το αυτί σας συναντά το πρόσωπο και σημειώστε τα εκατοστά της μέτρησης.

Εάν η μέτρηση είναι μικρότερη από 5.5 cm, τότε τα κοντά μαλλιά σας πηγαίνουν. Αν είναι μεγαλύτερη, θα ήταν μάλλον καλό να μείνετε πιστές στα μακριά μαλλιά σας.

Φυσικά, πάντα υπάρχει η εξαίρεση στον κανόνα, αλλά δεν χάνετε τίποτα να εφαρμόσετε το τρικ πριν κάνετε μία αλλαγή.

marieclaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ