5 λάθη γυναικών που εξοργίζουν το αντρικό φύλο

896

Το υπερβολικό μακιγιάζ

Σίγουρα τους  αρέσει να προσέχεις τον εαυτό σου, αλλά κανείς ποτέ δεν αγάπησε τη γεύση της πούδρας ή το μέικ απ. Φρόντισε λοιπόν, όταν οι περιστάσεις δεν το απαιτούν, να μην βάφεσαι σαν να πρόκειται να εμφανιστείς στο κόκκινο χαλί και να βάφεσαι πιο ανθρώπινα και φυσικά

«Δεν έχω τίποτα»

Φυσικά και έχεις. Και το δείχνεις. Και τους εκνευρίζεις όσο δε φαντάζεσαι. Πόσο πιο εύκολο θα ήταν αν εξαρχής έλεγες τι είναι αυτό που σε απασχολεί και για ποιο λόγο έχεις κατεβάσει κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. Βλέπουν ότι κάτι έχεις και ξέρουν ότι στο μυαλό σου φταίνε, αλλά κάνε κι εσύ τον κόπο και πες τους επιτέλους τι έκαναν πάλι λάθος. Γιατί έκαναν.

Ο πρώην

Όχι φυσικά οποιοσδήποτε πρώην, αλλά αυτός ο ένας που επιμένει να σε παίρνει τηλέφωνο τις πιο ακατάλληλες ώρες και να λειτουργεί σαν μην υπάρχει ο νυν. Αυτό το «ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς» πάντα τριγυρνάει στο μυαλό τους και το τελευταίο που χρειάζονται είναι έναν απαιτητικό και προκλητικό πρώην να σε περιτριγυρίζει. Και πίστεψέ με ούτε παράλογοι είναι ούτε ζηλιάρηδες αλλά κανένας άντρας δεν εμφανίζεται στη ζωή μιας γυναίκας τυχαία

Η απαίτηση να βγαίνουν με τις κολλητές σου

Χρειάζονται χρόνο μαζί σου, όπως ακριβώς χρειάζονται και με τον εαυτό τους. Φρόντισε να περνάς χρόνο με τις φίλες σου όπως κι αυτοί θέλουν να μένουμε μόνοι με τους δικούς τους φίλους. Και όταν συμβαίνει αυτό, καλό θα ήταν να μην κρατάς μούτρα για καμία εβδομάδα. Ούτε οι δικές σου φίλες θα εξακολουθήσουν να είναι και δικές τους μετά το χωρισμό, ούτε οι δικοί τους φίλοι θα είναι «διαθέσιμοι» για σένα.

Η αναποφασιστικότητά σου

Ποιος άντρας τόλμησε ποτέ να ρωτήσει τη σύντροφό του «Τι θα φας» και δεν το μετάνιωσε μέσα στο επόμενο πεντάλεπτο; Κανένας. Και το πρόβλημα δεν παρατηρείται φυσικά μόνο στο θέμα του φαγητού. Οι γυναίκες έχουμε μια τάση να αναλύουμε παραπάνω καταστάσεις και να δυσκολευόμαστε να καταλήξουμε σε ένα τελικό συμπέρασμα και μέχρι να γίνει αυτό, ο σύντροφός σου θα έχει αρχίσει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Που θα πάμε, τι θα κάνουμε, πότε θα το κάνουμε και με ποια παρέα; Στο τέλος θα καταλήξουν να αποφασίζουν μόνοι τους χωρίς να κάνουν την προσπάθεια να μας ρωτήσουν καν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ