Είναι άραγε ο άντρας των ονείρων μου

663
 Εάν είσαι σε σχέση και έχεις τις αμφιβολίες σου εαν αυτός είναι ο ένας για εσένα τότε πρέπει να πάρεις κάποια πράγματα από την αρχή. Μία σχέση για να πετύχει χρειάζεται προσπάθεια και από τους δύο, ειδικά όταν περάσει το στάδιο που νιώθουμε τις πεταλουδίτσες στο στομάχι τότε πρέπει να σκεφτούμε τα πιο κάτω για να δούμε εαν πρέπει να μείνουμε με αυτό το άτομο.

Βλέψεις για το μέλλον

Όταν εσύ στο άμεσο μέλλον σου θέλεις να κατασταλάξεις και να ξεκινήσεις οικογένεια και αυτός το μόνο που θέλει είναι να συνεχίσει τα ταξίδια και τις εξόδους του ίσως αυτό σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά. Το αντίθετο μπορεί να συμβεί, αυτός να θέλει να ξεκινήσει οικογένεια και για εσένα αυτό να είναι ο χειρότερος σασ εφιάλτης.

Διαφορετική στάση στο πως χειρίζεστε τα χρήματα

Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται για τα χρήματα όταν αυτά δεν υπάρχουν και πρέπει να πληρωθούν οι λογαριασοί και οι υποχρεώσεις σας. Εαν αυτός ξοδεύει άσκοπα σε υλικά αγαθά και δεν είναι έτοιμος να κάνει οικονομίες τότε αυτό θα πρέπει να σε κάνει να σκεφτείς το μέλλον σου.

Είσαστε διαφορετικοί

Είναι γνωστό ότι τα αντίθετα έλκονται αλλά όταν φύγει ο ενθουσιασμός και αυτές οι διαφορές γίνονται πιο έντονες και προκαλούν καυγάδες στη σχέση σας τότε πρέπει να το σκεφτείς ξανά.

Δεν ταιριάζετε στο κρεβάτι

Αυτό το θέμα είναι αμφιλεγόμενο. Το σεξ δεν είναι το παν σε μία σχέση αλλά παίζει σημαντικό ρόλο. Όταν δεν είσαστε και οι δύο ευχαριστημένοι τότε σε κάποια φάση αυτό θα προκαλέσει προβλήματα στη σχέση. Αυτό φυσικά μπορεί να λυθεί με προσπάθεια και απο τους δύο και την προσπάθεια να ευχαριστήσουμε τον σύντροφο μας. Εαν δε πετύχει τότε πρέπει να το σκεφτείς καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ