Θέλω να χωρίσουμε: Πώς να του το πω;

1052

Είναι η φάση αυτή που νιώθεις πως θες να βάλεις ένα τέλος στη σχέση σου αλλά θες να βρεις τον πιο «αναίμακτο» τρόπο ώστε να γίνει η διαδικασία λιγότερο αμήχανη και δύσκολη.

Δώσε βάση σε κάποιες σημαντικές συμβουλές:

1. Απόφυγε εξωτερικούς χώρους

Δεν χωρίζουμε ποτέ σε δημόσιο χώρο όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τριγύρω, όπως εστιατόρια και καφέ, εκτός και αν επιθυμούμε να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με υστερικές «σκηνές» μπροστά στα έκπληκτα μάτια τρίτων. Θέλουμε πάνω απ’όλα να προστατέψουμε τον εαυτό μας από πιθανές εκρήξεις οργής και ασυγκράτητου θυμού.

2. Χώρισε τον πρόσωπο με πρόσωπο

Μην χωρίζεις με μηνύματα ή μέσω facebook/e-mail, εκτός εάν ήταν σχέση που απλά βρεθήκατε μερικές φορές. «Χρωστάς» στον σύντομα «πρώην» σου λίγο σεβασμό.

3. Εστίασε τους λόγους που χωρίζετε σε εσένα και όχι σε αυτόν

Απόφυγε τις κατηγορίες στο πρόσωπο του και πάρε το μεγαλύτερο φταίξιμο επάνω σου. Μην αρχίσεις άσχετες δικαιολογίες και μίλησε με ειλικρίνεια και σίγουρα θα το εκτιμήσει περισσότερο.

4. Όχι και μεγάλη δόσης ειλικρίνειας

Το να του πεις πως βρήκες άλλον είναι κάτι που ίσως δεν θα το δεχτεί και ευχάριστα. Λέμε ναι στην ειλικρίνεια αλλά μέχρι ένα σημείο.

5. Προτίμησε να το πεις στο τέλος της ημέρας

Μην ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα χωρισμό γιατί σίγουρα θα στην «χαλάσει».
Προτίμησε το απόγευμα/βράδυ που θα έχεις περισσότερο χρόνο να το συζητήσεις με εκείνον και μετά θα μπορείς να πάρεις και μια φίλη σου τηλέφωνο να της πεις τις «εξελίξεις».

6. Μείνε μακριά του τον πρώτο μήνα

Και αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε επαφή ούτε σε τηλέφωνο, facebook, instagram. Θα ναι πολύ αμήχανο και για τους δυο σας να μπαίνετε στην αρχική σας και να βλέπει ο ένας τα updates του άλλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ