5 μύθοι που νομίζουμε για τους άντρες αλλά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα

579

Ανά τους αιώνες τώρα αυτή η ατελείωτη μάχη μεταξύ των δύο φύλων καλά κρατεί και διαφορετικές συμπεριφορές και σκέψεις μας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα και όσο το κουτσομπολιό μεταξύ γυναικών φουντώνει τόσο περισσότερο αυξάνονται οι μύθοι για τους άντρες. Ορίστε μερικοί που θα καταρρίψουμε σήμερα.

1. Δε θα σε σέβεται αν κάνετε sex στο πρώτο ραντεβού: Ξέρετε αυτά τα έλεγαν παλαιότερα οι μαμάδες στις κόρες που τις ήθελαν παρθένες μέχρι τα 25 για να μη δίνουν και στόχο στη γειτονιά! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν όντως κάνετε sex στο πρώτο ραντεβού, να ξενερώσει, αν ωστόσο το μοναδικό που έψαχνε ήταν αυτό, αλλά υπάρχει εξίσου μεγάλη πιθανότητα να μην τον ενδιαφέρει και καθόλου! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που του αρέσει και τι όχι. Οπότε απλά πάρε τα ρίσκα σου και κάνε αυτό που εσύ θες χωρίς να παίζεις με τον άλλο. Άλλωστε εάν το να μην ολοκληρώνεις μαζί του γίνεται επί τούτου θα το καταλάβει, επομένως δεν έχει κανένα νόημα αν θα του κάτσεις στο 5ο ραντεβού και όχι στο 1ο.

2. Οι άντρες είναι κυνηγοί: Ναι φυσικά, από τα παλιά τα χρόνια, αλλά αυτό δεν είναι και απόλυτο ξέρετε! Στον άντρα αρέσει το κυνήγι αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν εννοούμε φυσικά να πέσετε με την πρώτη, αλλά και να του ψήσετε το ψάρι στα χείλη, στο τέλος θα του σπάσει και τα νεύρα και θα στρέψει αλλού την προσοχή του. Το μυστικό είναι να κρατήσετε μία ισορροπία και κυρίως να μην τον ταλαιπωρήσετε.

3. Οι άντρες θέλουν να κάνουν sex με όλες τις γυναίκες φίλες τους: Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που θέλει να κάνει sex με όλους! Είναι αδύνατον και αφύσικο. Με το δεδομένο αυτό λοιπόν, είναι μέγα λάθος να θεωρούμε ότι οι άντρες βλέπουν ερωτικά όλες τις γυναίκες φίλες τους. Κάποιες πιθανόν και ναι, αλλά μόνο σε ότι έχει να κάνει με το σεξουαλικό κομμάτι, γιατί αυτό είναι κάτι που τους εξιτάρει! Και στην προκειμένη μπορεί η εμφάνιση να παίζει κάποιο ρόλο, αλλά όχι απόλυτο, διότι υπάρχουν παραδείγματα σέξι αντρών και σέξι γυναικών, που όντως είναι μόνο φίλοι!

4. Θέλουν να μένει και κάτι στη φαντασία: Οι άντρες σκέφτονται το sex όλη μέρα και κάθε λεπτό που περνάει! Από την κοπέλα τους μπορεί όταν βγαίνουν να απαιτούν να είναι σεμνή και χαμηλοβλεπούσα, αλλά δεν τους ξενερώνει τίποτα περισσότερο από μία γυναίκα η οποία έχει κρύψει, εξαφανίσει θα λέγαμε, κάθε μέρος του κορμιού της! Ο άντρας θέλει να βλέπει δέρμα, είτε έχει να κάνει με σημεία όπως το στήθος και τα πόδια, είτε με σημεία όπως τα χέρια και η πλάτη! Απλά δε θέλει να τα βλέπει όλα μαζί.  Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που την κοπέλα τους τη θέλουν σεμνή. Για να μην τη φαντασιώνεται άλλος!

5. Οι άντρες λατρεύουν τις ανεξάρτητες γυναίκες: Λάθος! Και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε μία σχέση της πλάκας, αλλά σε κάτι πιο μακροχρόνιο και σοβαρό! Ο άντρας θέλει να είναι προστάτης και κουβαλητής. Τι καλύτερο λοιπόν από μία γυναίκα  που τον έχει ανάγκη για τα πάντα. Από το να την πάει στη δουλειά, γιατί δεν οδηγάει, μέχρι να της αγοράσει μία μπλούζα γιατί είναι στενεμένη οικονομικά και δεν μπορεί να διαθέσει 10 ευρώ! Γυναίκα, ανεξάρτητη, με καριέρα, χρήματα και γενικότερα άλλο τρόπο ζωής, όχι μόνο είναι παράδειγμα προς αποφυγήν για εκείνους, αλλά θα σκεφτούν σοβαρά ακόμα και ραντεβού να τη βγάλουν! Γενικότερα εάν θες σοβαρή σχέση κρεμάσου από έναν άντρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here