Σύμβουλες φλερτ για ντροπαλές γυναίκες

1440

Πολλές γυναίκες είναι τόσο ντροπαλές όταν τους ελκύει ένας άνδρας, αρχίζουν και κοκκινίζουν, χάνουν τα λογικά τους και δεν ξέρουν πώς να το προσεγγίσουν. Εμείς έχουμε τη λύση. Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις συμβουλές για το πώς να φλερτάρεις  εύκολα έναν άνδρα.

– Σωστό timing

Δεν χρειάζεσαι να του πιάσεις κουβέντα εν ώρα εργασίας, ούτε όταν βλέπεις ότι έχει νεύρα ή ένταση για οποιοδήποτε λόγο. Αν είστε μαζί στη δουλειά, προτίμησε την ώρα του μεσημεριανού στην κουζίνα όπου τα πνεύματα ηρεμούν, ή αλλιώς σε οποιονδήποτε χώρο, όπως χολ, ασανσέρ, διάδρομο, που θα τον πετύχεις μόνο του.

– Χιούμορ 

Είναι ίσως ο πιο εύκολος και σίγουρος δρόμος να χαλαρώσεις κι εσύ, η ντροπαλή της υπόθεσης αλλά και αυτός και να γελάσετε μαζί. Μετά, όλα θα είναι πιο εύκολα.

– Άσε τα προβλήματα στην άκρη

 Παίρνεις την απόφαση να μιλήσεις. Τι λες; Σίγουρα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις μαζί του για τις δύσκολες μέρες στη δουλειά, ούτε για την άρρωστη θεία σου. Πιάσε μια πιο ευχάριστη κουβέντα, ώστε να σου βγει πιο εύκολα και το κομμάτι του φλερτ.

– Κάνε μινι εξάσκηση

 Αν η ιδέα του φλερτ σε φοβίζει πραγματικά, δοκίμασε την εξάσκηση. Μη φανταστείς υπερβολές. Απλά σκέψου τα θέματα που θα ήθελες να συζητήσεις μαζί του. Όταν έρθει η ώρα, θα σου βγουν όλα πιο εύκολα.

– Μη μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου  και κάνε ερωτήσεις

 Το να πιέσεις τον ίδιο σου τον εαυτό να μιλάει συνεχώς για να σπάσει τον πάγο, είναι κακή ιδέα, πόσο μάλλον όταν εσύ η ίδια νιώθεις πως βγαίνεις “έξω από τα νερά σου”, κάνοντας κάτι που σε αγχώνει. Επίσης, το να μιλάς συνεχώς για τον εαυτό σου, είναι μεγάλο λάθος και δίνει λανθασμένα μηνύματα. Προσπάθησε να κάνεις εσύ ερωτήσεις για εκείνον κι ας ελπίσουμε να είναι ομιλητικός, αλλά σε νορμάλ επίπεδα.

– Φλέρταρε με το σώμα και τις κινήσεις σου

 Ωραία, έστω ότι με τα λόγια δεν έχετε και τόσο καλές σχέσεις. Τι γίνεται με τα χέρια και τα μάτια σου; Προσπάθησε να τον αγγίξεις αθώα, ξέρεις, πάνω στη συζήτηση, σκύψε προς το μέρος του όταν του μιλάς, κοίτα τον στα μάτια, μίλα του στο αυτί: αν είστε έξω κι έχει θόρυβο, είναι η τέλεια αφορμή να τον πλησιάσεις ακόμη περισσότερο.

– Χαμογέλα

 Ένα ειλικρινές και γλυκό χαμόγελο μπορεί να του δώσει “σήματα”, χωρίς να πεις πολλά. Όταν σε βλέπει χαμογελαστή, δύσκολο να μην μεταδοθεί και σε εκείνον. Έτσι, και το παιχνίδι του φλερτ θα γίνει μακράν ευκολότερο.

– Μάθε να σταματάς

 Δεν χρειάζεται να επιμείνεις στο φλερτ, αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται. Τουλάχιστον προσπάθησες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ