6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για το σύντροφό σου

590

Η αλήθεια είναι πως εμείς οι γυναίκες θυσιάζουμε πολλά σε μία σχέση. Δίνουμε ολοκληρωτικά τη ζωή μας στο σύντροφό μας, ανεξάρτητα αν το κάνει και ο ίδιος. Παρ’ όλα αυτά είναι κάποια πράγματα που θα διαβάσεις παρακάτω που δεν πρέπει να κάνεις για το ταίρι σου, όσο κ αν τον αγαπάς.

1. Να αλλάζει τα πρότυπα και τα πιστεύω της. Όταν μια γυναίκα αναγκάζεται να αλλάξει τα πιστεύω αλλά και τις πεποιθήσεις της για τον άντρα που αγαπά τότε μάλλον ο σύντροφός της δεν σέβεται την προσωπικότητά της και δεν μπορεί να την αγαπήσει για αυτό που είναι. Μια γυναίκα πρέπει να βρίσκεται δίπλα σε έναν άντρα που την θαυμάζει για αυτό που είναι χωρίς να προσπαθεί να την αλλάξει ώστε να ταιριάζει στα δικά του στάνταρντ.

2. Να αλλάζει την εμφάνισή της. Είναι απόλυτα φυσιολογικό μια γυναίκα να θέλει να μοιάζει όμορφη μπροστά στα μάτια του συντρόφου της. Εάν όμως ο τελευταίος επιθυμεί διακαώς να αλλάξεις το χρώμα στα μαλλιά σου γιατί λόγου χάρη του αρέσουν τα ξανθιά μαλλιά, εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη να αλλάξεις την εμφάνισή σου και να γίνεται κάτι που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά σου. Εάν ο σύντροφός σου επιμένει να αλλάξεις τον τρόπο που ντύνεσαι, το χρώμα των μαλλιών σου και να χάσεις κάποια κιλάκια, τότε πολύ απλά δεν αξίζει τον κόπο.

3. Να υποτάσσεται σε αυτόν. Κοινώς, να μην μπορεί να φέρει ποτέ αντίρρηση σε ότι πει από φόβο! Δύο άνθρωποι είναι φυσικό να έχουν διαφορετικές απόψεις αλλά πρέπει να μάθουν να ακούνε και να σέβονται την διαφορετική άποψη. Αν μάθεις να συνεργάζεστε μαζί και να ακούτε ο ένας τον άλλο τότε η σχέση σας δουλεύει σωστά.

4. Να κρύβει την εξυπνάδα της. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, αρκετές γυναίκες προτιμούν να ενεργούν με ένα εντελώς χαζό τρόπο στην προσπάθειά τους να γίνουν περισσότερο ελκυστικές. Μην επιτρέψεις ποτέ στον εαυτό σου να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο μόνο και μόνο επειδή αγαπάς τον σύντροφό σου. Άλλωστε οι άντρες αισθάνονται περισσότερο τυχεροί να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα έξυπνη.

5. Να είναι συνεχώς σε δίαιτα. Είναι μύθος ότι οι όλοι άντρες έλκονται μόνο από έναν συγκεκριμένο τύπο σώματος. Το να υποβάλλεσαι συνεχώς σε ακραίες δίαιτες ώστε να αρέσεις στο έτερον σου ήμισυ αποδεικνύεις πως δεν σέβεσαι τον εαυτό σου και το κορμί σου.

6. Να εγκαταλείπει τα όνειρά της. Μια γυναίκα που έχει δίπλα της τον έρωτα της ζωής της δεν σημαίνει πως απαραίτητα πρέπει να πάψει να ονειρεύεται. Ο καθένας έχει τα δικά του όνειρα , τις δικές του επιθυμίες για το μέλλον. Ο άντρας που αγαπά πραγματικά και ανιδιοτελώς τη σύντροφό του οφείλει να την υποστηρίζει και να την ενθαρρύνει σε κάθε βήμα και σε κάθε της όνειρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ