8 προτάσεις για να γιορτάσεις την επέτειο σου ρομαντικά

741

Η επέτειος είναι μία ξεχωριστή μέρα για ένα ζευγάρι. Έχεις την δυνατότητα να αφιερωθείς αποκλειστικά στο σύντροφό σου και να περάσεις χρόνο μαζί του, που ίσως λόγω περιορισμένου χρόνου και δουλειάς δεν το έκανες μέχρι τώρα. Διάβασε διάφορες προτάσεις πιο κάτω για να περάσεις την επέτειό σου ρομαντικά και ευχάριστα.

1. Κουλτουριάρικη… βραδιά. Εάν είστε και οι δύο λάτρεις του θεάτρου ή χορευτικών παραστάσεων, τότε βρείτε την αγαπημένη σας παράσταση και κλείστε εισιτήρια. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σου επιλέγοντας μια συνήθεια που αρέσει και στους δύο.

2Επισκεφθείτε το μέρος που συναντηθήκατε για πρώτη φορά (εφόσον είναι εφικτό). Φέρε ξανά στη μνήμη σου τα πρώτα αμήχανα λεπτά αλλά και θυμήσου τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα που ένιωσες μόλις είδατε το έτερον σου ήμισυ.

3Κάνε κράτηση σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και αποδράστε έστω και για μια μέρα από την καθημερινότητα. Εάν έχεις την οικονομική δυνατότητα να χαρίσεις στο σύντροφό σου ένα ρομαντικό βράδυ σε ένα όμορφο ξενοδοχείο, τότε κάνε το και ξέφυγε για λίγο από τη ρουτίνα.

4. Εάν είσαι σπιτόγατα, τότε φτιάξε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών και πέρασε την επέτειό σου με καλό φαγητό, κρασί, αγκαλιές και χαδάκια στον καναπέ σου. Εάν έχετε παιδάκια, τότε εμπιστεύσου τα σε ένα κοντινό σου πρόσωπο ή απλά περιμένετε μέχρι να πάνε για… ύπνο!

5.Επισκεφτείτε το κοντινότερο σπα μαζί. Ακολουθήστε ο καθένας το πρόγραμμα της αρεσκείας του και στη συνέχεια δώστε ραντεβού για ένα ρομαντικό δείπνο.

6. Μπείτε στην κουζίνα μαζί. Γιορτάστε την επέτειό σας μαγειρεύοντας το αγαπημένο σας πιάτο και δημιουργώντας το πιο λαχταριστό επιδόρπιο. Η μαγειρική είναι ένας τρόπος για να έρθεις ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου.

7. Παίξτε μαζί. Δημιούργησε μια διασκεδαστική νύχτα με τα αγαπημένα σου παιχνίδια. Βάλε τους δικούς σου κανόνες για όποιο θα κερδίσει ή θα χάσει. Με αυτόν τον τρόπο θα διασκεδάσεις για ώρες χωρίς να το καταλάβεις.

 8. Φτιάξε το δικό σας προσωπικό σπα. Αιθέρια έλαια, αρωματικά κεριά, ζεστό νερό στην μπανιέρα. Μοναδικό σκηνικό χαλάρωσης και απόλαυσης αυτής της τόσο ιδιαίτερης μέρας.

Δεν χρειάζονται ακριβά δώρα για να γίνει μια επέτειος ιδιαίτερη και μοναδική. Γράψε σε μια κάρτα τα συναισθήματά σου, χάρισε στο σύντροφό σου ένα τριαντάφυλλο και επένδυσε σε προσωπικές δικές σου στιγμές, οι οποίες θα σε συντροφεύουν για πάντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ