5 τρόποι για να δεις αν ο σύντροφός σου σε θεωρεί δεδομένη

654

Μήπως ο σύντροφός σου σε βαρέθηκε; μήπως μετά από τόσο καιρό σε θεωρεί δεδομένη;

Μάθε με τα παρακάτω σημάδια που θα διαβάσεις αν φτάσατε σε αυτό το σημείο της σχέσης.

1. Προσδοκίες: Αναμένει από εσένα πώς θα είσαι στη διάθεσή του ανά πάσα στιγμή και όποτε σε χρειαστεί. Από το να αλλαχθούν οι πετσέτες στο μπάνιο μέχρι το στρώσιμο του τραπεζιού για δείπνο. Και ενώ εσύ πνίγεσαι, να μην μπορεί να πει απλά πως θα σας δώσει μια …χείρα βοηθείας.

2. Περνάς όλο το χρόνο με τα παιδιά: Και ενώ αναζητάς πέντε λεπτά ηρεμίας και θέλεις για λίγο τα μικρά σου να πάνε μια βόλτα με τον μπαμπά, αυτός όχι μόνο δεν το σκέφτεται αλλά δεν έχει αναρωτηθεί πως τα παιδιά θα ήθελαν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί του.

3. «Αγάπη μου, είμαι κουρασμένος»: Λες και εσύ δεν είσαι εξαντλημένη μετά τη δουλεία και τις υποχρεώσεις για το σπίτι. Και ενώ εσύ επιδιώκεις να τον ρωτήσεις πώς πέρασε η μέρα του αυτός ούτε που σκέφτεται να σε ρωτήσει πώς αισθάνεσαι γιατί πολύ «είχα μια κουραστική μέρα και είμαι πολύ εξαντλημένος για να μπορώ να σκεφτώ».

4. Οι φίλοι του:Ενώ δεν ενδιαφέρεται καθόλου για φίλους και γνωστούς σου και δεν τον νοιάζει όταν μιλάσ για αυτούς, μόλις η συζήτηση μεταφερθεί στους δικούς του γνωστούς ή συναδέλφους αμέσως γίνεται η ψυχή του… «πάρτι».

5. Η εμφάνισή σου: Έχεις ξοδέψει τουλάχιστον μία ώρα μπροστά στον καθρέφτη και είτε πέρασες από μπροστά του έτσι, είτε με πυτζάμες το ίδιο και το αυτό. Δεν πήρε ποτέ το βλέμμα του από την τηλεόραση να το ρίξει πάνω σου. Ε βγες κι εσύ με κάποιον που θα το ρίξει. Α μα πια…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ