Οι τρεις λέξεις κλειδιά στο σεξ

1133

Όλοι έχουμε τις δικιές μας προτιμήσεις και ιδιαιτερότητες όσον αφορά το σεξ είναι όμως τρεις μαγικές λεξούλες που όλους μας αγγίζουν και που είναι η αρχή για να ξεκλειδώσουμε χίλιες δυο πόρτες στον τομέα της ευχαρίστησης στο σεξ. Ποιες είναι αυτές:

1.Νιώθω
Για να μπορέσεις να απολαύσεις στο έπακρο κάθε ερωτική εμπειρία θα πρέπει να είσαι σε θέση να συγκεντρωθείς στις αισθήσεις σου. Όμως όταν σε απασχολούν διάφορες σκέψεις είναι αδύνατον να συγκεντρωθείς στο σώμα σου, καθώς το μυαλό σου δεν μπορεί να ασχολείται ταυτοχρόνως και με τις σκέψεις και με το σώμα σου.

Γι′ αυτό όταν σε βασανίζει κάτι που έγινε ή που δεν έγινε και έχει σχέση με τον σύντροφο σου ή με οτιδήποτε σε έχει επηρεάσει συναισθηματικά, είτε καλό είναι είτε κακό θα πρέπει να το μοιραστείς μαζί του γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να «συντονιστείτε» και να εναρμονιστείτε ως ερωτικό ζευγάρι.

Αν ένας από τους δυο σας κρατάει μέσα του τα συναισθήματα του, ο άλλος θα το νιώσει και θα υψωθεί ανάμεσα σας ένα τοίχος που θα περιορίσει την ερωτική πράξη σε μια αποκλειστικά σαρκική συνεύρεση.

2. Θέλω

Αν περιμένεις από τον σύντροφο σου να μαντέψει ό,τι σ” ευχαριστεί στερείς κι από τους δυο σας την ευκαιρία να πάρετε περισσότερη ικανοποίηση από την ερωτική πράξη. Όσο ερωτευμένοι κι αν είσαστε, εκείνος δεν έχει το χάρισμα να διαβάζει τη σκέψη και θα τον διευκολύνεις απίστευτα αν απλά μοιραστείς μαζί του όσα σου αρέσουν που κάνει αλλά κι όσα δεν σου αρέσουν. Έτσι, θα τον ενθαρρύνεις κι εκείνον να κάνει το ίδιο και θα πάψεις να μένεις στο σκοτάδι για το κατά πόσο ικανοποιημένος είναι από την σεξουαλική σας ζωή.

Βλέπεις, ο καθένας μας έχει διαφορετικές προσδοκίες και ιδέες για το τι είναι ευχάριστο ή δυσάρεστο στο σεξ και ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι θα αποκομίσεις μια θετική αισθησιακή εμπειρία είναι να μιλήσεις. Ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση όπου γνωρίζετε καλά ο καθένας σας τις ιδιαιτερότητες ο ένας του άλλου, κάθε τόσο μπορεί να νιώσεις κάποιες νέες επιθυμίες ή να θέλεις να δοκιμάσεις κάποια καινούργια πράγματα δεν σου είχαν περάσει από το μυαλό ποτέ πριν. Μίλα λοιπόν και μίλα όσο πιο συγκεκριμένα μπορείς.

3. Φτάνει

Καμιά φορά μπορεί να συνεχίζουμε από κεκτημένη ταχύτητα, όταν ακόμα κι ένα φιλί παραπάνω μπορεί να μας κάνει ν” αρχίσουμε να νιώθουμε κορεσμό, να μας πιάνει πλήξη και να ευχόμαστε να σταματήσει.

Αν είσαι γαλουχημένη με την ιδέα της ανεξάντλητης αντοχής και των αλλεπάλληλων οργασμών που καλλιεργείται ευρύτατα στην εποχή μας -τύφλα να “χει η πορνοβιομηχανία- μπορεί να σου φαίνεται παράξενο να πεις «φτάνει″, όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό απ” αυτό. Στο κάτω κάτω το σεξ όπως και το φαγητό, είναι πρωτίστως μια σωματική ανάγκη και το περισσότερο δεν είναι απαραίτητα και το καλύτερο.

Όσο ερωτευμένη κι αν είσαι λοιπόν κι όσο κι αν καίγεσαι από λαχτάρα να ικανοποιήσεις τον αγαπημένο σου,πρόσεξε και σεβάσου αυτό που σου λέει το σώμα σου ακόμη κι νιώσεις την ανάγκη να διακόψεις πριν την κορύφωση.

Καμιά φορά απλά μπορεί να είσαι κουρασμένη και να προτιμάς να κοιμηθείς. Αλλά όποια κι αν είναι η αιτία του κορεσμού σου, αν τον αγνοήσεις στην προσπάθεια να κάνεις «καλή εντύπωση», θα καταλήξεις να βλάψεις τη σχέση σας αφού μέσα σου θα αναπτυχθεί η αίσθηση της «υποχρέωσης», η απέχθεια για το σεξ και τελικά η συναισθηματική αποξένωση από τον σύντροφο σου. Ταυτόχρονα εκείνος θα διαισθανθεί τη δυσαρέσκεια σου κι από εκεί μπορεί να ξεκινήσει μια αλυσίδα παρεξηγήσεων με αρνητικές συνέπειες για το σύνολο της σχέσης σας. Θυμήσου λοιπόν: το «φτάνει″ είναι μια λέξη μαγική που όχι μόνο προστατεύει την ερωτική σου ζωή, αλλά αφήνει χώρο για την ανάπτυξη της ερωτικής επιθυμίας την επόμενη φορά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ