5 συνήθειές σου που απωθούν τους άντρες

774
Ένα από τα θέματα που συζητάμε με τις φίλες μας είναι το τι μας απωθεί σε ένα άντρα
Σκεφτήκαμε ποτέ όμως τι είναι αυτά που μπορούν να απωθήσουν ένα άντρα σε μία γυναίκα;
Μακριά νύχια:
Οι περισσότερες πιστεύουμε ότι τα μακριά νύχια ελκύουν τους άντρες.  Η αλήθεια είναι όμως ότι οι άντρες προτιμούν τα μικρά και απλά νύχια και όχι τα μακριά με υπερβολικά σχέδια.
Υπερβολικό άρωμα:
Είναι φυσικό να θέλουμε να μυρίζουμε ωραία και να βάζουμε άρωμα αλλά δεν είναι αναγκαίο να βάζουμε υπερβολική ποσότητα αρώματος γιατί αυτό απωθεί τον σύντροφο μας.  Δεν είναι αναγκαίο όταν ο σύντροφος μας επιστρέφει σπίτι του να μυρίζει ακόμα το άρωμα μας λες και το έχει βάλει ο ίδιος.
Απελπισμένες:
Στους άντρες αρέσει όταν μια γυναίκα είναι ανεξάρτητη.  Δεν είναι αναγκαίο να δείχνουμε ότι δεν μπορούμε χωρίς αυτούς.  Είναι λογικό να θέλουμε να περνάμε χρόνο με τον αγαπημένο μας αλλά δεν είναι αναγκαίο να μην κάνουμε βήμα χωρίς αυτός να είναι μαζί μας.
Αναφορά στους πρώην:
Δεν είναι και το καλύτερο για ένα άντρα (ή γυναίκα) να ακούει συνεχώς για τις προηγούμενες σασ σχέσεις.  Για αυτό αποφύγετε την σύγκριση ή και την αναφορά σε προηγούμενους σας δεσμούς.  Εαν ακόμα είστε ερωτευμένες  με τον πρώην σασ τότε είναι καλύτερο να μην είστε σε σχέση.
Αγένεια:
Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέχουμε σε όλες μας τις σχέσεις και όχι μόνο στις ερωτικές. Όταν ένας άνδρας έχει να αντιμετωπίσει μία γυναίκα που είναι συνεχώς αγενείς και σε κακή διάθεση και του μιλάει άσχημα αυτό θα τον απωθήσει και θα τον κάνει να φύγει. Δεν είναι αναγκαίο να είστε συνεχώς χαρούμενες (όλοι έχουμε τις κακές μας μέρες) αλλά τα πάντα με μέτρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ