Gym Bag List: Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις

476

Όταν πηγαίνεις στο γυμναστήριο, πολύ σημαντικό κομμάτι στην όλη διαδικασία είναι η κατάλληλη προετοιμασία, ώστε να είσαι εξοπλισμένη με ο,τι μπορεί να σου χρειαστεί την ώρα της προπόνησης. Καλό είναι, λοιπόν, να έχεις ετοιμάσει από πριν την gym bag σου γιατί, αν την αφήσεις για τελευταία στιγμή, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου κάτι που έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Μπουκάλι νερό

Την ώρα της γυμναστικής το σώμα σου κουράζεται, ανεβάζει τη θερμοκρασία του και ιδρώνει, με αποτέλεσμα ένα μπουκάλι με νερό να κρίνεται απαραίτητο για να αναπληρωθεί η απώλεια των υγρών.

Αθλητικά ρούχα & παπούτσια

Τα αθλητικά παπούτσια, πέρα από το ότι θα σε βολέψουν την ώρα ενός κουραστικού προγράμματος, θα σε βοηθήσουν στο να μειώσεις τις πιθανότητες πρόκλησης τραυματισμού. Τα κατάλληλα ρούχα, από την άλλη, είναι αυτά που θα χαρακτηρίζονται από μία τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα και θα βοηθούν το σώμα σου να αναπνέει καθόλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Λαστιχάκι μαλλιών

Τα μαλλιά σου δεν αποτελούν πάντα τον καλύτερο σύμμαχο στη γυμναστική όταν δεν είναι πιασμένα. Για να αποφύγεις να πέφτουν στο πρόσωπό σου την ώρα που έχεις αφοσιωθεί στην προπόνηση, εξοπλίσου με ένα λαστιχάκι.

Αλλαξιά με ρούχα

Η εφίδρωση κατά τη γυμναστική είναι κάτι έως και αναπόφευκτο να συμβεί, όμως καλό είναι να έχεις μια αλλαξιά με ρούχα μαζί σου, ώστε να μη βγεις έξω ιδρωμένη, ειδικά όταν υπάρχει ψύχρα.

Σνακ

Μετά τη γυμναστική, κατά πάσα πιθανότητα η όρεξή σου θα έχει ανοίξει και μπορεί να έχει φτάσει σε σημείο που απλά να θες φας ο,τι υπάρχει πρόχειρο μπροστά σου. Αυτό, όμως, μπορεί κάλλιστα να σε οδηγήσει σε μία λιγότερο υγιεινή επιλογή, καθώς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάποιος ότι θα βρεις αυτό που καλύπτει και τα γούστα και τη διατροφική ποιότητα που θες. Γι’ αυτό, φτιάξε από πριν το σνακ που θα καταναλώσεις όταν η πείνα σου χτυπήσει την πόρτα, για να μην υποπέσεις σε λάθος επιλογές.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ