Γιατί δεν πρέπει να αναβάλλεις άλλο τη γυμναστική σου

642

Δύο πράγματα αναβάλλουμε μονίμως και τα ξεκινάμε από Δευτέρα: δίαιτα και γυμναστική!

Χμμμμ το φανταζόμουν, γι αυτό παρακάτω θα διαβάσεις 5 λόγους που θα σε κάνουν να ξεκουνήσεις από τον καναπέ και να πεις ναι στο γυμναστήριο.

Μια λέξη θα σου πω: μπικίνι. Όλες εμείς οι γυναίκες ανησυχούμε για την καλοκαιρινή μας εμφάνιση. Δεν ξέρουμε, λοιπόν, αν το έχεις καταλάβει, αλλά σε 2 μήνες θα βρίσκεσαι ήδη σε κάποια παραλία. Και να σου πούμε την αλήθεια, δεν είναι μόνο το μαγιό, αλλά και τα κοντά σορτς ή τα floral σέξι φορεματάκια, που βγαίνουν από το… μπαούλο. Σε περίπτωση που δεν υιοθετήσεις την τάση… κελεμπία, λάβε τα μέτρα σου άμεσα.

Τα πάντα μπορούμε αρκεί να υπάρχει θέληση και διάθεση: Μπορεί με τη σκέψη και μόνο του τρεξίματος να τρέχεις προς την αντίθετη πλευρά του γυμναστηρίου, αλλά να ξέρεις πως λίγα λεπτά άσκησης και μόνο θα σου χαρίσουν τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Το σώμα σου μέρα με τη μέρα θα αλλάζει και εσύ θα νιώθεις ακόμη πιο όμορφη (όχι ότι δεν είσαι δηλαδή). Ειδικά αν το στρες ή η μελαγχολία έχουν χτυπήσει κόκκινο, θα σου λέγαμε να φορέσεις τα ακουστικά σου, να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να πάρεις τους δρόμους, τα πάρκα, τα ανοιχτά γήπεδα!

Νέα και ωραία: Δε λέμε οι αντιγηραντικές κρέμες κάνουν θαύματα, αλλά και η γυμναστική βάζει το δικό της λιθαράκι στον αγώνα σου αυτό. Το σώμα σου μένει για πάντα σε φόρμα και τα σημάδια της γήρανσης θα καθυστερήσουν αρκετά να φανούν. Ακόμη και το πρόσωπο σου θα λάμπει και κανείς δε θα μπορεί να μαντέψει πόσο είσαι στα αλήθεια. Δεν μπήκες ήδη στον πειρασμό; Και η υγεία σου θα είναι πάντα στα καλύτερά της (ποιος αθλητής έχει χοληστερίνη;) και το σώμα σου δε θα προδώσει ποτέ την ημερομηνία της γέννησής σου.

Νέες γνωριμίες: Για το τέλος αφήσαμε τον πιο διασκεδαστικό λόγο, καθώς μέσα από τις αίθουσες του γυμναστηρίου ή τα παγκάκια των πάρκων έχουν γεννηθεί μεγάλες φιλίες (και έρωτες να συμπληρώσουμε). Τα ομαδικά αθλήματα θα σου δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου, που θα σου δώσουν με τη σειρά τους και νέα πράγματα. Ναι δε θα άλλαζες ποτέ την κολλητή σου από το δημοτικό, αλλά κανείς δε σου είπε πως οι νέες φιλίες δεν έχουν χώρο στην καθημερινότητά σου. Όσο για ένα νέο έρωτα; Αν είσαι ελεύθερη, ίσως κρύβεται κάπου κοντά στον πάγκο των κοιλιακών.

Ψηλά το κεφάλι: Αν περνάς πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή, σίγουρα το σώμα σου έχει αρχίσει να έχει μία κλίση προς τα εμπρός. Όλοι το έχουμε πάθει, μην ανησυχείς. Για αυτό, λοιπόν, ξεκίνα αμέσως τις ασκήσεις για πλάτη και ώμους καθώς όπως λένε και στα μοντέλα, το κεφάλι πρέπει να είναι πάντα ψηλά και η πλάτη ίσια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ