8 συνήθειες για να ευτυχήσει μία γυναίκα στο γάμο της

765

Για να μπορέσει ο γάμος να αντέξει στο πέρασμα στο χρόνου, χρειάζεται να γίνεται προσπάθεια και από τα δύο φύλα. Αυτά που μπορεί να κάνει μία γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη στο γάμος της, θα μπορέσεις να τα διαβάσεις παρακάτω.

 

Άφησε πίσω σου ό, τι σε εκνευρίζει. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που κάνει ο σύζυγός σου και είναι ενοχλητικά, όπως για παράδειγμα να πετά τα ρούχα του από δω και από κει ή να προκαλεί γενικότερα ακαταστασία στο σπίτι. Μην γκρινιάξεις και άφησέ το να περάσει. Με τον γλυκό σου τρόπο προσπάθησε να τον κάνεις να γίνει καλύτερος και να βελτιώνεται.

 

Αναζήτησε τα καλά. Μην ψάχνεις να βρεις συνεχώς τα λάθη του συντρόφου σου αλλά αναζήτησε όλα τα καλά. Γρήγορα θα δεις πόσο θετική επίδραση θα έχει στη σχέση σου.

 

Συζητήστε. Μην σταματάς να ανακαλύπτετε ο ένας τον άλλο καθημερινά. Οι πραγματικά ευτυχισμένες γυναίκες συζητούν με τον σύντροφό τους και μοιράζονται σκέψεις, συναισθήματα, ελπίδες και όνειρα. Συγχρόνως, οι χαρούμενες σύζυγοι θέλουν και επιδιώκουν να μάθουν πώς κύλησε η μέρα του συντρόφου τους.

 

Λιγότερα παράπονα, περισσότερη αυτοσυγκράτηση… Το πιο εύκολο είναι να γκρινιάξεις και να διαμαρτυρηθείς. Γιατί άργησε να επιστρέψει στο σπίτι; Γιατί δεν φροντίζει λίγο περισσότερο τα παιδιά; Προσπάθησε να κάνεις αυτοσυγκράτηση και να βάζεις περιορισμό στις φωνές και… στη γλώσσα σου. Οι πιθανότητες να σου περάσει η γκρίνια μετά από ώρες είναι πολύ… μεγάλες.

 

Χαμογέλασε. Ένα αληθινό χαμόγελο «κρύβει» μια εκπληκτική δύναμη. Δεν αλλάζει μόνο τη στάση σου απέναντι στον σύντροφό σου αλλά και την ίδια σου την εμφάνιση.

 

Επιδίωξε την σωματική επαφή. Φίλα τον σύντροφό σου συχνά, κράτησέ τον από τον χέρι όταν περπατάτε, δείτε αγκαλιασμένοι μια ταινία. Οι ευτυχισμένες γυναίκες θεωρούν το άγγιγμα ως την πιο μαγική κίνηση που τους αλλάζει την καθημερινότητα.

 

Μίλησε μόνο με θετικά λόγια για τον σύντροφό σου. Μια συνήθεια απαραίτητη για την ευτυχία και των δυο σας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς άσχημους χαρακτηρισμούς και ούτε να βρίζεις. Μίλησε με τους πιο όμορφους χαρακτηρισμούς στον σύντροφό σου και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο σε εσένα και στον ίδιο.

 

Εκτίμησε. Εκτίμησε αυτά που σου προσφέρει η ζωή καθημερινά και αναγνώρισε την αξία του συντρόφου σου. Οι πραγματικά ευτυχισμένες γυναίκες ξέρουν να εκτιμούν ακόμα και τα πιο απλά και πολύτιμα πράγματα που τους προσφέρει η ζωή… την αγάπη του συντρόφου τους, τα παιδιά τους, την ευτυχισμένη καθημερινότητά τους.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ