Μαθήματα φλερτ για πρωτάρες

1192
Smiling couple having drinks at bar

Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες έχουν σταματήσει να φλερτάρουν όπως παλιά. Έχουν σταματήσει να είναι οι κυνηγοί και έχουν αφήσει στις γυναίκες να κάνουν το πρώτο βήμα. Πως λοιπόν είναι ο καλύτερος τρόπος να φλερτάρεις; Διάβασε πιο κάτω και μάθε πώς να φλερτάρεις όταν βγαίνεις με τις φίλες σου.

Το φλερτ θέλει τέχνη:

Δεν έχει τόση σημασία το να αποστηθίσεις πιασάρικες ατάκες και φράσεις. Πλέον τις ατάκες τις χρησιμοποιούμε για να κάνουμε περισσότερο πλάκα πάρα για να φλερτάρουμε. Έτσι, δεν θα τον ρίξεις, μάλλον θα τον κάνεις να γελάσει.  Φρόντισε αυτά που λες, μαζί με τη γλώσσα του σώματος, να συνδυάζονται με ένα ειλικρινές ενδιαφέρον στο πρόσωπο που απευθύνεσαι. Συζήτησε θερμά και δείξε πως σε ενδιαφέρουν τα πάντα ακόμα και αυτά που δεν έχεις ιδέα τι είναι. Αν δεν δίνεις βάση σε ότι λέει, θα πιστέψει πως τον βρίσκεις βαρετό και δεν θα προχωρήσει παρακάτω. Φρόντισε να ακούς με προσοχή τα λεγόμενά του και να δίνεις και τη δικιά σου άποψη επί των θεμάτων.

Δεν θα μπεις κατευθείαν στο ψητό:

Και όταν λέμε ψητό, εννοούμε τις ατέρμονες συζητήσεις περί σεξ.  Όχι συζήτηση για σεξ. Συνήθως ότι το πολύ συζητάμε δεν το κάνουμε! Κι αυτό γιατί είτε θα τον τρομάξεις με την τόσο μεγάλη απελευθέρωση, είτε γιατί θα του δώσεις να καταλάβει το λάθος, ότι δηλαδή είσαι πολύ άνετη και το μόνο που θέλεις είναι το σεξ ή ένα one night stand. Εκτός και αν θες μόνο αυτό.

Όχι ιστορίες  για αγρίους και μικρά κορκοδειλάκια:

Μην του πεις την ιστορία της ζωής σου και ειδικά φρόντισε να μην αναφερθείς στο θέμα πρώην.

Με μια ματιά στα πεταχτά κι ένα χαμόγελο: 

Μεγάλα όπλα για να τον σαγηνεύσεις αρχικά και να τον πείσεις να έρθει να σου μιλήσει. Το κόλπο αυτό είναι αλάνθαστο. Αν παραμείνεις να τον κοιτάς χωρίς κανένα χαμόγελο να είσαι σίγουρη πως δεν θα κάνει καμία κίνηση. Άσε που από το πολύ κάρφωμα στο τέλος θα ματιαστείτε ή θα τον κάνεις να στραφεί αλλού. Ρίξε του μια έντονη ματιά, χαμογέλασε μην ντρέπεσαι και μετά συνέχισε να μιλάς με τη φίλη σου. Θα δεις θα το πάρει το μήνυμα.

Σπάσε τον πάγο:

Πάρε την πρωτοβουλία να σπάσεις τον πάγο με ένα αστείο. Μια άλλη λύση θα ήταν και ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή του. Αν και θα ήταν καλό να περιμένεις να σου κάνει πρώτος ένα θετικό σχόλιο για να ανταπαντήσεις, έτσι ώστε να μην τον κομπλάρεις.

Η γλώσσα του σώματος:

Είναι πολύ σημαντική σε αυτό το σημείο και μπορεί να κάνει φανερό το ενδιαφέρον που τρέφεις για εκείνον.  Τυχαίο άγγιγμα. Τη σκόνη με το σκούντημα της Βουγιουκλάκη το θυμάσαι στο Μοντέρνα Σταχτοπούτα ; Μόνο που εσύ θα το κάνεις όντως να φανεί τυχαίο. Τα καλύτερα για να υπονοήσεις αυτό το έξτρα ερωτικό ενδιαφέρον χωρίς να το παρακάνεις είναι να του αγγίξεις το λαιμό καθώς του μιλάς κοντά στο αυτί του λόγο, ας πούμε του θορύβου και της μουσικής.

Μια λέξη ειλικρίνεια:

 Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, πολλές παγιδεύονται σε μια κατάσταση ψεμάτων με σκοπό να δείξουν καλύτερες στον άντρα που τους αρέσει. Μην κάνεις το ίδιο λάθος. Δεν χρειάζεται να παρουσιάσεις κάποια άλλη για να σε θελήσει. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου πάνω απ΄όλα και σε όποιον αρέσεις. Άσε που μετά από μερικά σφηνάκια δεν θα θυμάσαι στάνταρ τι του έχεις πει…

Τι πρέπει να προσέξεις:

Θέλει προσοχή με πιο χαμόγελο θα τον προσεγγίσεις.  Δεν είναι όλα τα χαμόγελα ίδια. Μην φωνάζεις όταν του μιλάς.  Μην τον ρωτήσεις από την πρώτη στιγμή ζώδιο και τι δουλεία κάνει. Μην τον ρωτήσεις αν του αρέσεις ;  Χρησιμοποίησε και λίγο την αλάνθαστη γυναικεία διαίσθηση. Το να έρθει να σου μιλήσει μπορεί να είναι ένα απλό σημάδι ευγένειας επειδή τον κοίταξες ή του χαμογέλασες. Μέσα από την κουβέντα θα καταλάβεις αν κι εκείνος αναζητά το κάτι παραπάνω. Αν το ένστικτό σου λέει πως σε θέλει, στηρίξου επάνω του. Αν σε ρωτήσει αν είσαι μόνη απάντα την αλήθεια. Ελπίζω και αυτός να σου πει αλήθεια. Μην ζητήσεις πρώτη το τηλέφωνό του καλύτερα άσε αυτός να κάνει την κίνησή του. Αν δεν την κάνει και σου αρέσει πολύ τότε τόλμησε το!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ