Ποιες γυναικείες πράξεις βλάπτουν σοβαρά τον γάμο

832

Πολλές φορές οι γυναίκες, έχουν κάποιες συνήθειες, που  «καταστρέφουν» την καθημερινότητα ενός παντρεμένου ζευγαριού. Χωρίς να το καταλαβαίνεις, οι πράξεις σου μπορούν να χαλάσουν την μαγεία του γάμου σου αλλά και τις χαρούμενες συνήθειες που είχες με τον άντρα σου. Διάβασε πιο κάτω και δες ποιες είναι αυτές:

Ζεις σε έναν δικό σου κόσμο όσον αφορά στα οικονομικά ζητήματα του σπιτικού σου. Εάν ανήκεις σε εκείνην την κατηγορία γυναικών που συνεχώς θέλει να βρίσκεται στα καταστήματα ή να ξοδεύει αλόγιστα σε μικροπράγματα αχρείαστα… τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις στάση… ζωής. Ο σύζυγός σου θα εκτιμήσει πολύ περισσότερο εάν δείχνεις τον δέοντα σεβασμό και ακολουθείς προσεκτικά τον οικονομικό προϋπολογισμό του σπιτιού σου. Συμβουλή: Προσπάθησε να σκέφτεσαι σαν μονάδα και να ενημερώνεσαι για τον οικονομικό σου προϋπολογισμό. Ακόμα και εάν έχεις μεγαλώσει με την οικογένειά σου διαφορετικά, τώρα ήρθε η στιγμή να δημιουργήσεις νέες βάσεις από την αρχή.

Αρνητική στάση ζωής… Δεν σου αρέσουν τα μαλλιά σου, δεν μπορείς τον ενοχλητικό γείτονα, το κακό αφεντικό, το πλυντήριο που έχει χαλάσει… Κοινώς, ζεις μέσα στην αρνητικότητα συνεχώς. Στους άντρες αρέσει να βρίσκουν λύσεις, να βοηθούν σε μια δύσκολη στιγμή αλλά όταν βρίσκεσαι συνεχώς σε έναν αναβρασμό και τρώγεσαι με τα ρούχα σου χωρίς να σου αρέσει τίποτα, τότε πολύ απλά τα παρατάνε και νιώθουν δυστυχισμένοι.

Βάζεις όλους τους άλλους πάνω από αυτόν! Σκέφτεσαι πρώτα τα παιδιά σου, τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, την καριέρα σου και στη συνέχεια εάν σου μείνει χρόνος τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες και δείξε στο σύντροφό σου πόσο σημαντικός είναι για εσένα. Πολλά ζευγάρια οδηγούνται σε διαζύγιο γιατί δεν φρόντιζαν και δεν αγαπούσαν ο ένας τον άλλο. Εάν επιλέξεις να βάλεις το σύντροφό σου πάνω απ’ όλα, τότε θα βρεις την πραγματική ευτυχία.

Δεν δείχνεις στοργή. Ο σύζυγός σου (όπως και εσύ) χρειάζεται στοργή και αγάπη. Για αυτό ακριβώς τον λόγο οφείλεις να δείχνεις όλη την αγάπη σου προς τον σύντροφό σου και να επιδιώκεις να βρίσκεστε για λίγο μόνοι. Σε έναν γάμο δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει να υπάρχει ο ρομαντισμός και το φλερτ για αυτό όταν κοιμηθούν τα παιδιά βάλε λίγο κρασί, χαλαρώστε και αφιερώστε λίγο χρόνο για εσάς και μόνο.

Δεν μιλάς τη γλώσσα του. Μίλησε ξεκάθαρα, χωρίς υπαινιγμούς. Να είσαι πάντα ειλικρινείς απέναντι στον σύζυγό σου και όταν σε ρωτά εάν έχεις κάτι να μην απαντάς το ανούσιο… «τίποτα». Να λες αυτά που αισθάνεσαι και με το όνομά τους, μακριά από υπονοούμενα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ