Πρωινή γυμναστική: Πως θα ωφελήσει

712

Η πρωινή γυμναστική έχει αποδειχθεί ότι έχει καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη.Βάλε στο πρόγραμμά σου κάθε πρωί  να κάνεις μια ελαφριά γυμναστικούλα, που θα βοηθήσει τον οργανισμό σου να αποκτήσει ευεξία και ενέργεια. Διάβασε πιο κάτω τι άλλα οφέλη έχει η πρωινή γυμναστική.

1. Καίς περισσότερο λίπος! Αυτό συμβαίνει επειδή το πρωί ο οργανισμός μας είναι ακόμη ξεκούραστος. Αντίθετα, όταν γυμναζόμαστε το βράδυ, οι καύσεις του οργανισμού μας είναι μικρότερες, καθώς το σώμα μας επιβαρύνεται από την κούραση της ημέρας.

2. Αισθάνεστε καλύτερα! Ίσως οι πρώτες φορές να σου φανούν δύσκολες, μόλις όμως ο οργανισμός σας συνηθίσει στο καινούργιο πρόγραμμα θα δείς πως θα έχετε περισσότερη ενέργεια και ανθεκτικότητα στις αντιξοότητες της ημέρας. Όταν φροντίζεις το σώμα σου, σε ανταμείβει.

3. Είναι πιο πιθανόν ότι θα είσαι συνεπής. Πραγματικά, όταν ξεκινήσει η μέρα είναι πιο δύσκολο να πάρει κανείς την απόφαση να γυμναστεί, ειδικά μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Ξεκινώντας τη γυμναστική σου νωρίς το πρωί, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πώς θα βολέψεις και την άσκηση στο σύντομο ελεύθερό σου απόγευμα. αν μη τι άλλο, κάνοντας γυμναστική το πρωί, εξοικονομείς χρόνο.

4. Καλύτερος ύπνος, περισσότερη απώλεια κιλών! Έρευνες αποδεικνύουν πως όσοι γυμνάζονται τις πρωινές ώρες, έχουν τελικά καλύτερο ύπνο και κατ’ επέκταση καλύτερες πιθανότητες απώλειες βάρους, αφού ως γνωστόν ο ύπνος και η απώλεια κιλών συνδέονται στενά.

Tip: Για να καταφέρεις να εντάξεις στη ζωή σου την πρωινή άσκηση, απαγόρεψε το κουμπί «snooze» από το ξυπνητήρι σου. Ακόμη κι αν τελικά αποφασίσεις να μην γυμναστείς αλλά να διαβάσεις εφημερίδα στον καναπέ, τουλάχιστον μάθε το σώμα σου να «ξυπνά» και να βρίσκεται σε ετοιμότητα τις πρωινές ώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ