Rejuvance – Το φυσικό lifting για το πρόσωπο

971

Γράφει η Ελένη Κιρκασίδου

Το rejuvance, που ερμηνεύεται ως αναζωογόνηση, πρόκειται για μία τεχνική μασάζ η οποία έχει ως σκοπό να απομακρύνει από το δέρμα και από τους μύες του προσώπου τη συσσωρευμένη ένταση αλλά και τα αρνητικά συναισθήματα που αποδίδονται σε ρυτίδες και σε ανισορροπία του προσώπου. Επίσης, μέσα από το συγκεκριμένο μασάζ γίνεται προσπάθεια να πετύχουμε μια συμμετρία στο πρόσωπο καθώς, όπως γνωρίζουμε οι δυο πλευρές του είναι ανόμοιες.

Πως ξεκίνησε η τεχνική αυτή;

Βρίσκουμε εξαιρετικά ενδιαφέρον το πως εξελίχθηκε η τεχνική αυτή καθώς βασίζεται στη τεχνική του Rolfing (τεχνικές χειρισμού των μυών και του συνδετικού ιστού) την οποία πήρε ο Αμερικάνος Stanley Rosenberg και την «ανέπτυξε». Ο Rosenberg ήταν διευθυντής θεάτρου και δάσκαλος ηθοποιίας και κατά τη διάρκεια της θητείας του έμαθε στους ηθοποιούς τη τέχνη της δημιουργίας μιας ρεαλιστικής και πιστευτής συναισθηματικής εμπειρίας. Παρατηρήθηκε δηλαδή, πως με την αλλαγή έκφρασης ενός ηθοποιού αλλά και το ρυθμό της αναπνοής του προέκυπτε και μεταβολή του συναισθηματικού του κόσμου.

Πως εφαρμόζεται πλέον;

Το μασάζ rejuvance αποτελείται από μια σειρά 6 συνεδριών, oι οποίες διαφέρουν σε κάποια σημεία από τη μία συνεδρία στην άλλη αλλά έχουν ως κοινό στόχο την απελευθέρωση των μυών και του συνδετικού ιστού από τα «μπλοκαρίσματα» που προκαλούνται συχνά στο πρόσωπο λόγω των μυικών συσπάσεων (γέλιο, θυμός, στεναχώρια) αλλά και στο συνδετικό ιστό. Μέσα από τις συγκεκριμένες κινήσεις που εφαρμόζει ο ειδικός, oi μύες «χαλαρώνουν» και το πρόσωπο δείχνει να μοιάζει πιο ήρεμο και λείο.

Πέρα από τον κύκλο των συνεδριών, μπορεί να εφαρμοστεί και μεμονωμένα για ειδικές περιστάσεις όπως σε μέλλουσες νύφες, αλλά και για λόγους χαλάρωσης και ευεξίας.

Τι προσφέρει;

Το rejuvance γενικά:

1. Λειτουργεί και ψυχικά γι αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ολιστική θεραπεία.

2. Επιδρά σε 97 μύες του προσώπου, γι αυτό μπορεί να βοηθήσει και στη βελτίωση των σιαγόνων που πολλές φορές μπλοκάρουν με τη μάσηση, με το τρίξιμο δοντιών στον ύπνο αλλά και με τον προγναθισμό και το σύνδρομο της κροταφογναθικής άρθρωσης.

3. Ανακουφίζει από ημικρανίες και πονοκεφάλους, λόγω της απελευθέρωσης της μυικής έντασης που πετυχαίνεται στο ινιακό και στον αυχένα.

4. Κάνει το δέρμα ελαστικό, υγιές και λαμπερό προσφέροντας φυσική ζωτικότητα και ενισχύοντας τη σύσφιξη του.

5. Ενδείκνυται για μετά τη φλεγμονώδη φάση της ακμής, για τη βελτίωση-επούλωση των ουλών.

Οι θεραπείες για να αποδώσουν στο μέγιστο βαθμό, ιδανικά συνδυάζονται με μια ισορροπημένη διατροφή, την επαρκή ενυδάτωση του οργανισμού αλλά και την καλή ψυχολογία του ατόμου που τη δέχεται.

Αντενδείξεις σε:

-Δερματολογικές παθήσεις

-Θεραπείες τύπου botox, filler, υαλουρονικό οξύ

Η θεραπεία του rejuvance είναι και η ιδανική για όσους δεν είναι «ανοιχτοί» στις αισθητικές παρεμβάσεις καθώς η τεχνική αυτή είναι μη επεμβατική και δίνει την αίσθηση ενός φυσικού lifting, δηλαδή το «ανέβασμα» των χαρακτηριστικών του προσώπου. Το μόνο που μένει, λοιπόν, είναι να τη δοκιμάσουμε και να αφεθούμε στα οφέλη και την ευεξία που μας προσφέρει, σε ένα ινστιτούτο αισθητικής που παρέχει αυτή την υπηρεσία.

 

rejuvance προσωπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ