4 μυστικά για τέλεια πόδια

914

Δεν είναι τυχαίο πως τα ωραία πόδια σε μία γυναίκα μαγνητίζουν αμέσως τα βλέμματα των ανδρών

Πώς θα μπορέσεις όμως να  αποκτήσεις τα τέλεια πόδια ειδικά τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει; Υπάρχουν τέσσερα μυστικά που θα σε κάνουν να έρθεις ένα… βήμα πιο κοντά στον στόχο σου.

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας στα πόδια είναι η πρώτη κίνηση που θα πρέπει να γίνεται καθημερινά ειδικότερα μετά το ντους. Τα ρούχα και η τριβή που προκαλείται από αυτά, καθώς και ο ήλιος, ξηραίνουν την επιδερμίδα. Η ενυδάτωση δεν θα πρέπει να γίνεται μόνο με κρέμες και body butter αλλά και με την κατανάλωση άφθονου νερού.

Η βιταμίνη C πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινή σου διατροφή. Εκτός από τη λάμψη που χαρίζει γενικότερα στην επιδερμίδα, βοηθάει και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Αυτό συντελεί στο να αποφεύγονται προβλήματα όπως οι ενοχλητικοί κιρσοί.

Η γυμναστική είναι το επόμενο βήμα. Δεν θα πρέπει να αφήνετε τα πόδια σας χωρίς αυτήν. Αν δεν έχετε χρόνο για γυμναστήριο καλό θα είναι να περπατάτε περισσότερο. Σύμφωνα με τους ειδικούς οι τρεις κορυφαίες ασκήσεις για να τονώσετε τα πόδια σας είναι το βαθύ κάθισμα, ο βηματισμός και τα σκαλοπάτια, αφού καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος των μυών. Επίσης καλό κάνουν η ποδηλασία και το σχοινάκι.

Μετά από όλη αυτή την προετοιμασία με ενυδάτωση βιταμίνες και γυμναστική δεν θα πρέπει να ξεχνάτε το σημαντικότερο: τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιάσετε αυτό για το οποίο έχετε μοχθήσει. Η λύση είναι απλή: ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η απόχρωση τους σχεδόν ταυτίζεται με αυτή της επιδερμίδας. Έτσι εκτός του ότι ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα φυσικά κάνει τα πόδια να φαίνονται ψηλότερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ