5 tips για τέλειο σεξ με τον πρώην σου. Τι να προσέξεις!

1048

Πολλές γυναίκες όταν βρίσκονται σε μια ευαίσθητη συναισθηματική κατάσταση, έχουν πρόσφατα χωρίσει ή είναι μόνες για πολύ καιρό κάνουν μια κοινή σκέψη: Να πέσουν στην αγκαλιά του πρώην!

Ο πρώην είναι η πιο ασφαλής εναλλακτική αφού ξέρεις ήδη τα ελαττώματά του ενώ αισθάνεσαι πιο οικεία μαζί του και δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις. Παρόλα αυτά το σεξ με ένα πρώην μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα συναισθηματικής φύσεως και να μην ξέρεις πώς να ξεμπλέξεις! Δες τους 5 μαγικούς κανόνες για να μην μετανιώσεις που έκανες (ξανά) σεξ με τον πρώην σου!

1. Ποιόν πρώην; Ο παλιός σου αγαπημένος μπορεί να φαίνεται σαν καλή επιλογή για τα μοναχικά βράδια σου, ένα καλό αποκούμπι στις δύσκολες στιγμές, όμως ποιον πρώην έχεις επιλέξει. Καλό είναι να μην τηλεφωνήσεις στον πρώην που χώρισες πρόσφατα και ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει ούτε κάποιον για τον οποίο έχεις ακόμα βαθιά συναισθήματα.

2. Χωρίς συναισθηματικούς δεσμούς! Αν σκοπεύεις απλά να περάσεις για λίγο καλά και όχι να ξεκινήσεις μια καινούρια (παλιά) σχέση καλό είναι να σιγουρευτείς πρώτα ότι τόσο εσύ όσο κι εκείνος δεν θέλετε κάτι τέτοιο και δεν θα ξεκινήσετε αμέσως συζητήσεις για τις παλιές καλές εποχές.

3. Μην μιλάτε για το παρελθόν! Το φλερτ και το σεξ επιτρέπονται, όμως οι συζητήσεις για το πόσο καλά περνούσατε και το πόσο πολύ σε αγαπούσε καλό είναι να αποφευχθούν! Είναι η μόνη περίπτωση που είναι καλύτερο να έχετε επικοινωνία μόνο στο κρεβάτι!

4. Μην ξεχνάς γιατί χωρίσατε! Είτε τελείωσες εσύ τη σχέση είτε σε χώρισε εκείνος, οι λόγοι για τους οποίους χωρίσατε ισχύουν ακόμα. Οπότε όσο αλλαγμένος κι αν σου φαίνεται, μην ξεχνάς ότι πιθανόν ακόμα έχει τα ίδια ελαττώματα.

5. Σεξ με ημερομηνία λήξης! Να θυμάσαι ότι αναζήτησες την παρέα του για κάποιο λόγο και κάποια στιγμή όλο αυτό θα τελειώσει. Είτε εκείνος είτε εσύ θα γνωρίσετε κάποιον καινούργιο άνθρωπο. Οπότε μη δίνεις υποσχέσεις και μην έχεις απαιτήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ