Μην το κάνεις, θα του πέσει στο λεπτό

412
Μην το κάνεις, θα του πέσει στο λεπτό: Μιας και το παιχνίδι ξεκινά και τελειώνει πρώτα στο μυαλό δες τι μπορεί εύκολα να χαλάσει το παιχνίδι και να μείνετε και οι δύο πλήρως ανικανοποίητοι

Μάθε λοιπόν, τι τον ενοχλεί (όπως και τους περισσότερους άντρες) κατά τη διάρκεια της επαφής και σταμάτα να το κάνεις, αν θέλεις να κρατήσεις και τον άντρα και τη φήμη σου!

Μήπως για αυτό δεν χτυπάει το τηλέφωνο;

Μην το κάνεις, θα του πέσει στο λεπτό

1. Να φωνάζεις σαν επαγγελματίας
Νομίζεις ότι του αρέσει, αλλά κάνεις λάθος. Άλλο το να αναστενάζεις ενώ δείχνεις ότι το απολαμβάνεις κι άλλο να ουρλιάζεις.

2. Να λες «Δεν θα τελειώσω ποτέ έτσι»
Μεταφράζεται αυτόματα σε αποτυχία και τον κάνεις να αισθάνεται άχρηστος. Αν θέλεις κάτι άλλο, υπάρχουν πολλοί έμμεσοι τρόποι για να πάρει το μήνυμα, όπως για παράδειγμα «μου αρέσει πολύ όταν…» ή «θέλεις να δοκιμάσουμε»…

3. Να του τη λες επειδή έμεινε με τις κάλτσες
Ναι, το θέαμα δεν είναι σέξι. Ρίξε όμως λίγο νερό στο κρασί σου, αφού μερικές φορές σε θέλει τόσο πολύ που ξεχνιέται! Πες του το μία άλλη στιγμή με καλύτερο τρόπο.

4. Να προσποιείσαι οργασμό πολύ ψεύτικα
Μπορεί να το κάνεις για να τον κάνεις να αισθανθεί καλύτερα, αλλά δεν θα πετύχεις τον σκοπό σου. Στο μυαλό του μεταφράζεται ως «δεν πρόκειται να με κάνεις να τελειώσω και θέλω να τελειώσει όλο αυτό τώρα». Πώς θα μάθει τι σου αρέσει, αν δεν του δείξεις εσύ τον δρόμο; Και στην τελική, μπορεί ο αληθινός οργασμός να αξίζει τον κόπο!

Με ποια ηλικιακή κατηγορία γυναίκας τρελαίνονται οι άνδρες;

5. Να χρησιμοποιείς υπερβολικό άρωμα
Οι άντρες είναι προγραμματισμένοι να ανταποκρίνονται στις φυσικές, γυναικείες μυρωδιές. Μην λούζεσαι λοιπόν με άρωμα, αφού το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο ελκυστικό.

6. Να πέφτεις ξέπνοη μετά τον οργασμό
Αν είσαι τυχερή και τελειώσεις πρώτη, θα τον ξετρελάνει αν του ζητήσεις να συνεχίσετε. Δεν θα νομίσει απλά ότι βιώνεις πολλαπλούς οργασμούς, αλλά θα τον κάνει να «τερματίσει» μια ώρα αρχύτερα.

Μην το κάνεις, θα του πέσει στο λεπτό

7. Να κλαις
Το σεξ μπορεί να αναστατώσει τις ορμόνες σου. Αλλά το να αρχίσεις να κλαις όταν ο άλλος βρίσκεται από πάνω σου, θα τον κάνει να μείνει στήλη άλατος. Αν συμβεί κάτι…

8. Να κοιτάς το κινητό σου
Μη σου φαίνεται περίεργο, το κάνουν αρκετές από συνήθεια. Για να μη μείνεις λοιπόν με το κινητό στο χέρι, απενεργοποίησε το ή άφησέ το σε άλλο δωμάτιο. Εσένα θα σου άρεσε;

Πως προτιμάς το στοματικό; Ορεκτικό ή κυρίως;

9. Να προτιμάς μόνο την αγαπημένη σου στάση
Είστε δύο σε αυτό το παιχνίδι, οπότε μάλλον έχει και ο άλλος δικαίωμα στην απόλαυση. Μάθε τι του αρέσει και κάντε μία δίκαιη μοιρασιά.

10. Να σβήνεις συνέχεια τα φώτα
Μπορεί να έχεις ανασφάλειες με το σώμα σου, αλλά σβήνοντας κάθε φορά τα φώτα, τις μοιράζεσαι και μαζί του. Άφησε μία λάμπα, άναψε ένα κερί, ρίξε μια μπλούζα στο φως, αλλά άφησε τουλάχιστον κάτι αναμμένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ