Αυτό είναι… το «μπλε χάπι» της φύσης!

744

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το «μπλε χάπι» πολλά ζευγάρια είδαν τη σεξουαλική τους ζωή να παίρνει ανάσα! Με τη χορήγηση ενός απλού χαπιού, λίγο πριν την πράξη, κατάφεραν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις αντρών που… «είχαν καταθέσει τα όπλα»!

Στην πορεία ακολούθησαν το παράδειγμα του «μπλε χαπιού» και άλλες εταιρίες, πλημμυρίζοντας την αγορά με διάφορα σκευάσματα. Άλλες φορές εγκεκριμένα και άλλες… «ο Θεός να σε φυλάει»!!!

Επίσης, μετά από αρκετά χρόνια χρήσης, διαπιστώθηκαν παρενέργειες, όπως άλλωστε και με τα περισσότερα φάρμακα, που αρκετές φορές οφείλονταν σε κακή χρήση και έλλειψη ενημέρωσης.

Μην σπαταλάτε χρόνο, χρήμα, βάζοντας την υγείας του συντρόφου σας σε κίνδυνο.

Η φύση έχει προνοήσει για όλα!

Κεράστε το σύντροφο σας… ΚΑΦΕ!

Ε, ναι λοιπόν! Τόσο απλό!

Σύμφωνα με νέα μελέτη με τίτλο “Role of Caffeine Intake on Erectile Dysfunction in US Men” που δημοσίευσε το Πανεπιστήμιο του Τέξας (Τμήμα Επιστήμης της Υγείας), μερικές κούπες καφέ την ημέρα (2 -3) μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας στους άντρες!

Με άλλα λόγια, οι άντρες που πίνουν καφέ έχουν λιγότερα προβλήματα με τη… «λίμπιντο», απ’ ότι αυτοί που δεν πίνουν.

Αν και ακόμα οι ερευνητές δεν μπορούν να αποδείξουν αιτιώδη συνάφεια, πιστεύουν ότι η συσχέτιση μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η καφεΐνη βοηθά τους μύες και τις αρτηρίες να χαλαρώνουν, βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος στην επίμαχη περιοχή.

Γι’ αυτό λοιπόν, φτιάξτε του ένα καφεδάκι… και καλή σας απόλαυση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ