Αυτό είναι το αιθέριο έλαιο που θα αλλάξει τη ζωή σας!

661

Τα αιθέρια έλαια είναι γνωστά τόσο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, όσο και για τις χαλαρωτικές ιδιότητες τους.

Η δράση τους είναι ευεργετική σχεδόν σε όλο το σώμα και βοηθούν τόσο στην καλή υγεία και την ευεξία, όσο και στην ενίσχυση της ερωτικής επιθυμίας!

Ένα καταπληκτικό παράδειγμα είναι το αιθέριο έλαιο… Βανίλιας! Δείτε στη συνέχεια τις εκπληκτικές του ιδιότητες.

Το αιθέριο έλαιο βανίλιας είναι:

 1. Αντιοξειδωτικό: Αυτή και μόνο η ιδιότητα του αιθέριου ελαίου βανίλιας μπορεί από μόνη της να βοηθήσεις στα περισσότερα από τα προβλήματά σας. Ίσως να μην το γνωρίζεται, αλλά η οξείδωση είναι μία από τις μεγαλύτερες αιτίες που κρύβεται πίσω από τα περισσότερα προβλήματα υγείας. Είναι άμεσα και έμμεσα υπεύθυνη για έναν αριθμό ασθενειών που προκαλούνται από οργανικές δυσλειτουργίες και λοιμώξεις. Τα οξειδωτικά, που ονομάζονται επίσης ελεύθερες ρίζες, προκαλούν οξείδωση των ζωντανών κυττάρων και των ιστών. Έτσι τα κύτταρα είτε πεθαίνουν είτε αλλάζουν τη δομή του DNA τους, με εκείνη των καρκινικών κυττάρων. Σταδιακά, αυτό το έχει σαν αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος, την απώλεια μνήμης, την οργανική και νευρική δυσλειτουργία, τη σταδιακή απώλεια της όρασης και της ακοής, την ψυχική αστάθεια, την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, και γενικότερα το σώμα να γίνεται επιρρεπείς σε ασθένειες.

Η αντιοξειδωτική ιδιότητα του αιθέριου ελαίου βανίλιας εξουδετερώνει αυτές τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το σώμα από τη φθορά, τις λοιμώξεις ακόμη και ορισμένες μορφές καρκίνου, όπως εκείνων του προστάτη και του παχέος εντέρου. Επίσης, επισκευάζει τη ζημιά που έχει ήδη γίνει στο σώμα και διεγείρει την ανάκαμψη.

2. Αφροδισιακό: Η συστηματική χορήγηση αιθέριου ελαίου βανίλιας σε ασθενείς που πάσχουν από ανικανότητα, στυτική δυσλειτουργία, ψυχρότητα, ή απώλεια της λίμπιντο, μπορεί να τους απαλλάξει από τα προβλήματά τους. Αυτό το λάδι διεγείρει την έκκριση ορισμένων ορμονών, όπως η τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα που βοηθούν στην επάνοδο της φυσιολογικής σεξουαλικής συμπεριφοράς και προωθούν τη σεξουαλική διέγερση

3. Αντικαρκινικό: Σε κάποιο βαθμό, η αντικαρκινική ιδιότητα του αιθέριου ελαίου βανίλιας προέρχεται από τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές του. Όπως προαναφέρθηκε, οι ελεύθερες ρίζες ή οξειδωτικά, όχι μόνο να βλάπτουν τους ιστούς, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσουν συγκεκριμένου τύπου καρκίνους, όπως εκείνων του προστάτη και του παχέος εντέρου. Ορισμένα συστατικά του αιθέριου ελαίου βανίλιας μειώνουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, βοηθώντας έτσι στη θεραπεία, την πρόληψη, ή την επιβράδυνση του καρκίνου.

4. Αντιπυρετικό: Το αιθέριο έλαιο βανίλιας μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά πυρετούς, με την καταπολέμηση των λοιμώξεων. Περιέχει συστατικά στοιχεία όπως ευγενόλη και βανιλίνη (υδροξυβενζαλδεϋδη), που καταπολεμούν τις μολύνσεις

5. Αντικαταθλιπτικό: Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι κάποιες φορές που δεν αισθάνεστε καλά, η στεναχώρια φεύγει μετά από την κατανάλωση παγωτού βανίλιας. Μπορείτε να αρχίσετε να αισθάνεστε ευχαριστημένοι, ικανοποιημένοι και να αλλάξετε τελείως διάθεση. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του ισχυρού αρώματος της βανίλιας. Είναι πολύ πιο αποτελεσματική αν προέρχεται από πραγματική βανίλια, αλλά και η συνθετική βανίλια λειτουργεί επίσης. Η γεύση και μόνο είναι τόσο ευχάριστα γλυκιά και καταπραϋντική που ο καθένας από νήπια έως ηλικιωμένοι απολαμβάνουν τη γεύση της. Η βανιλίνη, ένα συστατικό του αιθέριου ελαίου βανίλιας, είναι ένα αποτελεσματικό αντικαταθλιπτικό και υπόσχεται ενίσχυση της διάθεσης.

6. Καταπραϋντικό: Το αιθέριο έλαιο βανίλιας καταπραΰνει το σώμα με αναρίθμητους τρόπους. Καταπραΰνει όλα τα είδη της φλεγμονής και υπερκινητικότητα στα συστήματα του σώματος, συμπεριλαμβανομένων του αναπνευστικού, του κυκλοφορικού, του πεπτικού, του νευρικού και του απεκκριτικού συστήματος. Μειώνει τη φλεγμονή από πυρετό, καθώς και τους σπασμούς, το άγχος, το στρες, και την υπερευαισθησία σε αλλεργιογόνα

7. Χαλαρωτικό: Αυτό το αιθέριο έλαιο έχει χαλαρωτική και κατευναστική επίδραση στον εγκέφαλο και τα νεύρα και παρέχει ανακούφιση από το άγχος, το θυμό, και την ανησυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ