Αυτά κάνουν οι γυναίκες και ρίχνουν τη στύση του άνδρα

197

Αυτά κάνουν οι γυναίκες και ρίχνουν τη στύση του άνδρα: Γιατί χάνει τη στύση του; Πως λειτουργεί ο ανδρικός εγκέφαλος;

Πέρα από τα οργανικά ή ψυχολογικά προβλήματα του άνδρα ίσως ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό και κάποιες συμπεριφορές της γυναίκας κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης….

Οι κύριοι λόγοι

Οι τελειοθηρικοί άντρες έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα από τους άλλους να παρουσιάσουν πρόβλημα στη στύση. Όσο περισσότερο προσπαθούν να είναι τέλειοι στο σ3ξ, τόσο λιγότερο καλά τα καταφέρνουν! Τι άλλο μπορεί να φταίει;

Αυτά κάνουν οι γυναίκες και ρίχνουν τη στύση του άνδρα

Τους κομπλάρει η σύντροφός τους

Πολλές γυναίκες έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από το σύντροφό τους, με αποτέλεσμα εκείνος να φορτώνεται με άγχος αν θα τις ικανοποιήσει. Το άγχος επίδοσης είναι ένας από τους συνηθισμένους λόγους απώλειας της στύσης. Άλλες πάλι γυναίκες παριστάνουν τις πολύ έμπειρες και τρομάζουν ή δημιουργούν αμηχανία στον σύντροφό τους με αποτέλεσμα να χάνει τη στύση του.

Σεξ: Τι να προσέξετε με την στυτική δυσλειτουργία το καλοκαίρι

Γιατί έχει θιγεί ο ανδρισμός του

Αν η σύντροφος κάνει συνεχώς συστάσεις στο σύντροφο για τις επιδόσεις του ή παρατηρεί αρνητικά στοιχεία στο σώμα του άντρα ή τέλος τον συγκρίνει με τους προηγούμενους εραστές της και τον βρίσκει ανεπαρκή, τότε ο άντρας αμφισβητεί τον ανδρισμό του και αγχώνεται. Το άγχος φέρνει συνήθως αποτυχία στη στύση.

Γιατί δε μπορεί να σκεφτεί ερωτικά

Για να λειτουργήσει το αντανακλαστικό της στύσης θα πρέπει ο εγκέφαλος να πλημμυρίσει από ερωτικά μηνύματα. Αν αντί για ερωτικά μηνύματα ο εγκέφαλος κατακλύζεται από μηνύματα άγχους τότε το αντανακλαστικό της στύσης καταργείται και το πέος χαλαρώνει.

Γιατί η σχέση με τη σύντροφο είναι κακή

Είναι φυσικό να μην έχουν ερωτική επιθυμία και καλές επιδόσεις στο σ3ξ όταν η σχέση με τη σύντροφο τους είναι έντονα διαταραγμένη. Πολλά ζευγάρια καταφέρνουν να διατηρούν την καλή τους σ3ξουαλική ζωή και σε περιόδους με καβγάδες και έντονους τσακωμούς. Αυτό όμως δεν είναι ο κανόνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ