Επώνυμες star του Hollywood που νίκησαν τον καρκίνο

772

Η σύγχρονη μάστιγα του αιώνα μας που λέγεται καρκίνος επηρεάζει δυστυχώς για ένα λόγο παραπάνω εμάς τις γυναίκες και αυτός ο λόγος ακούει στο όνομα καρκίνος του μαστού.

Μία τεράστια αδικία για το γυναικείο φύλο αλλά και για την ανθρωπότητα γενικότερα. Παρακάτω θα δεις ποιες σταρ βγήκαν νικήτριες από αυτή τη μάχη

Η 43 χρονη τραγουδίστρια Anastacia 43 τον Ιανουάριο του 2003 ανακάλυψε σε μια εξέταση ρουτίνας ότι είχε επιθετικό καρκίνο του μαστού.

anastacia-wallpaper-

«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο του μαστού δεν έκλαψα, αλλά σίγουρα μου χάλασε τη μέρα», δήλωσε η Cynthia Nixon  η διάσημη Μιράντα από το «Sex and the City», όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Οκτώβριο του 2006 σε μια μαστογραφία ρουτίνας.

cynthia-nixon-sex-and-the-city-t

Η γνωστή ροκ τραγουδίστρια, Sheryl Crow διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2006.
Έκτοτε  έχει αλλάξει τελείως τις συνήθειές της και ακολουθεί ένα υγιεινό τρόπο ζωής.
Sheryl-Crow-sheryl-crow-711110_1280_1024
Πριν από δυο χρόνια η  39χρονη Angelina Jolie  υπεβλήθη σε προληπτική διπλή μαστεκτομή και περίπου πριν από μήνα και σε αφαίρεση ωοθηκών.
1420208748_angelina-jolie-zoom
H σύζυγος του Tom Hanks Rita Wilson υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού.
Μάλιστα σε συνέντευξη τύπου  που παραχώρησε ανέφερε ότι  »μοιράζομαι την ιστορία μου για να δείξω στον κόσμο πως η δεύτερη ιατρική γνώμη είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας. Την προηγούμενη εβδομάδα με τον άντρα μου στο πλευρό μου και με την αγάπη και υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή και αποκατάσταση για καρκίνο του στήθους μετά τη διάγνωση για λοβιώδες καρκίνωμα.
hanks-wilson-lacma-2012-02

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ