9+1 λόγοι που είναι ωραίο να είστε ελεύθερη το καλοκαίρι!

554

Όλες ξέρουμε πώς αλλάζει η διάθεση μας το καλοκαίρι. Θέλουμε να είμαστε συνέχεια έξω, να απολαμβάνουμε τις ζεστές ημέρες σε παραλίες και τις γλυκές νύχτες σε μπαρ και θερινούς κινηματογράφους. Και για να τα κάνουμε όλα αυτά νομίζουμε πως χρειάζεται απαραιτήτως να είμαστε ζευγάρι, σωστά; Λάθος! Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι που το καλοκαίρι ανήκει στους σινγκλς, και αν δεν μας πιστεύετε, διαβάστε παρακάτω!

1. Οι διακοπές σας, σάς ανήκουν.
Ξεχάστε τον προγραμματισμό και την αποταμίευση που κάνατε τα περασμένα καλοκαίρια για να πάτε πέντε μέρες τον Αύγουστο στο πιο άνετο ξενοδοχείο και σε ένα νησί που βουλιάζει. Μόνη σας είστε ο κυρίαρχος των διακοπών σας και αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν για μια ξαφνική απόδραση που μπορεί να προκύψει το Σαββατοκύριακο. Το καλοκαίρι άλλωστε είναι για να το ζεις κάθε στιγμή, αυθόρμητα και ακόμα και με τα ελάχιστα χρήματα.

2. Το καλοκαίρι είναι για τις φίλες.
Πόσο καιρό έχετε να βρεθείτε όλες μαζί σε μια ανέμελη ατμόσφαιρα και με ανεβασμένη διάθεση κάνοντας τρέλες δίχως να σας νοιάζει εάν έχει χαλάσει το πεντικιούρ σας ή αν κάνατε λάθος μαύρισμα; Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη ευκαιρία να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τις φίλες σας και να θυμηθείτε πως πάντα θα είναι η καλύτερη και πιο διασκεδαστική παρέα.

3. Το φλερτ έχει την τιμητική του.
Και σίγουρα το έχετε καταλάβει! Τα ρούχα γίνονται πιο ανάλαφρα, τα βλέμματα πιο αισθησιακά, τα ποτά πάνε κι έρχονται και γενικά επικρατεί μια άκρως παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Τώρα είναι η ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο, να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να απολαύσετε το φλερτ χωρίς ενδοιασμούς.

4. Αποτοξίνωση από την τεχνολογία τώρα!
Καλώς ή κακώς όταν έχουμε σχέση αποκτάμε μια πιο στενή σχέση με το κινητό, τον υπολογιστή, το τάμπλετ και οτιδήποτε άλλο διευκολύνει την επικοινωνία με τον καλό μας. Αλλά, παραδεχτείτε το, κάποιες φορές, και ειδικά εάν μιλάμε για τις μέρες σας μακριά από τη δουλειά, θέλετε απλά να κλείσετε το τηλέφωνο χωρίς άγχος και να το ξανανοίξετε μόνο όταν είναι απόλυτη ανάγκη. Γι’ αυτό, εάν το φετινό καλοκαίρι σας βρίσκει σινγκλ, ετοιμαστείτε για τις πιο tech free και ξένοιαστες διακοπές!

5. Οι καλύτερες ευκαιρίες για ραντεβού είναι εδώ.
Τον χειμώνα η λίστα με το τι μπορείτε να κάνετε στο πρώτο ραντεβού είναι μικρή. Φαγητό, ποτό, σινεμά. Το καλοκαίρι όμως οι επιλογές είναι απεριόριστες μιας και είναι η εποχή που συμβαίνουν οι πιο ωραίες εκδηλώσεις. Συναυλίες σε πάρκα, θεματικοί περίπατοι, πάρτι σε παραλίες. Με τέτοιες ευκαιρίες και την ανεβασμένη καλοκαιρινή σας διάθεση εξασφαλίζετε τα ωραιότερα ραντεβού της χρονιάς!

6. Ξοδεύετε όπως εσείς θέλετε.
Κακά τα ψέματα. Το καλοκαίρι οι πειρασμοί για αγορές και σπατάλες είναι πολύ περισσότεροι. Ένα πολύχρωμο φόρεμα που θα σας κάνει να νιώσετε θεά, εκείνο το αντηλιακό με τη χρυσόσκονη ή τα τροπικά κοκτεϊλ του αγαπημένου σας μπαρ που δεν μπορείτε να τους αντισταθείτε. Κι ενώ οι δεσμευμένες φυλάνε τον μισθό τους με νύχια και με δόντια για τέσσερις μέρες σε κάποιο πανάκριβο νησί, δεν είναι τέλειο που εσείς μπορείτε να παρεκτραπείτε οικονομικά χωρίς τύψεις;

7. Κοιμάστε καλύτερα.
Ναι, τον χειμώνα όλες χρειαζόμαστε μια ζεστή αγκαλιά για να χωθούμε και να χουχουλιάσουμε. Το καλοκαίρι όμως τα πράγματα αλλάζουν. Σκέφτεστε κάτι χειρότερο από μια ζεστή αγκαλιά την ώρα που εσείς ήδη ιδρώνετε από τη ζέστη; Απλωθείτε στο διπλό σας στρώμα με άνεση και απολαύστε τον καλύτερο και πιο δροσερό ύπνο.

8. Οι καλοκαιρινοί έρωτες έχουν άλλη χάρη.
Τα βλέπετε σε ταινίες, τα διαβάζετε σε βιβλία, τα ακούτε από τις φίλες σας. Δεν είναι τυχαίο που τόσος κόσμος εξυμνεί και νοσταλγεί τους καλοκαιρινούς και τόσο δυνατούς του έρωτες. Βόλτες στην αμμουδιά, νυχτερινά μπάνια, παθιασμένο σεξ σε σοκάκια, μεθυσμένα ξημερώματα και η λίμπιντο αμεβαίνει στα ύψη. Είστε έτοιμη να ζήσετε έναν γλυκό έρωτα που θα θυμάστε για πάντα;

9. Καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση.
Μεταξύ μας, το να είστε σε σχέση σπάνια είναι χαλαρωτικό. Απαιτήσεις, ζήλιες, γκρίνιες είναι καθημερινότητα για τα ζευγάρια, και ας μην ξεχνάμε τις καθημερινές περιποιήσεις για να είστε πάντα στην εντέλεια για τον σύντροφό σας. Χαλαρώστε, ξεχάστε τις εντάσεις και αφήστε τον εαυτό σας μια μέρα χωρίς πιστολάκι ή ξυραφάκι. Κανείς δεν πρόκειται να σας πει τίποτα!

10. Τον καλύτερο λόγο τον αφήσαμε για το τέλος, και είναι και ο πιο σημαντικός!
Φέτος το καλοκαίρι μην μελαγχολήσετε στη θέα των ζευγαριών που κάνουν βουτιές δυο δύο. Θυμηθείτε πως είστε η καλύτερη παρέα του εαυτού σας κάθε εποχή του χρόνου και ξέρετε να διασκεδάζετε. Οπλιστείτε με το πιο όμορφο χαμόγελό σας, θετική ενέργεια και όρεξη για περιπέτειες και απολαύστε την κάθε στιγμή γιατί σας αξίζει.

Το καλοκαίρι σας ανήκει!

Από τη Σοφία Κροκιδά

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ