6 κανόνες για υπέροχο μαλλί τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες!

794
Smiling woman tossing her hair

Κανόνας # 1: Συμφιλιωθείτε με την υγρασία

Αντί να τα βάζετε με τον καιρό… συμφιλιωθείτε μαζί του! Πάρτε το απόφαση ότι κάτι τέτοιες μέρες θα έχετε κατσαρά μαλλιά. Προσθέστε ένα σπρέι αλατιού για να δημιουργήσετε μια ανεπαίσθητη υφή και να τονίσετε το φυσικό look.

Κανόνας # 2: Μην ξεχνάτε την ενυδάτωση

Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή, ενυδατώστε τα. Μαλακώστε τις ξηρές άκρες με ένα ελαφρύ λάδι. Ενυδάτωση και λάμψη… πάνε μαζί!

Κανόνας # 3: Μην στεγνώνετε τα μαλλιά με το πιστολάκι!

Είναι γεγονός ότι μερικές γυναίκες αισθάνονται όμορφες μόνο μετά το πιστολάκι! Εάν πρέπει οπωσδήποτε στεγνώσετε ή να φορμάρετε τα μαλλιά με το πιστολάκι, φροντίστε να τα προετοιμάσετε κατάλληλα ψεκάζοντας στα νωπά μαλλιά ένα προστατευτικό σπρέι για την ελαχιστοποίηση της βλάβης από τη θερμότητα.

Κανόνας # 4: Προστατεύστε το τριχωτό της κεφαλής

Το δέρμα ανάμεσα στα μαλλιά σας που εκτίθεται στον ήλιο μπορεί εύκολα να καεί και να ξεφλουδίσει. Όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σώμα. Αν περνάτε αρκετό χρόνο έξω και δεν φοράτε καπέλο ή μαντήλι, τότε φροντίστε οπωσδήποτε να εφαρμόσετε ένα αντηλιακό προσώπου με SPF 30 ή υψηλότερο απ ‘ευθείας στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής.

Κανόνας # 5: Ενισχύστε τον όγκο

Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσουν “κάτσιμο” στα μαλλιά. Επανακτήστε τον όγκο στα μαλλιά σας αναζωογονώντας τις ρίζες με ένα ξηρό σαμπουάν. Αυτό θα απορροφήσει την ανεπιθύμητη λιπαρότητα και θα δώσει στα μαλλιά σας το όγκο που χρειάζονται.

Κανόνας # 6: Ξεπλύνετε και επαναλάβετε

Το θαλασσινό νερό και το χλώριο μπορεί να προκαλέσει ξεθώριασμα στο χρώμα και ξηρότητα στις άκρες. Αμέσως μετά το μπάνιο ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με φρέσκο νερό. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τα μαλλιά πριν από την βουτιά σας ψεκάζοντας τα με ένα σπρέυ αποτελούμενο από 1 μέρος conditioner και 3 μέρη νερού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ