Το πουά κρύβει 3 στυλιστικές παγίδες και στις αποκαλύπτουμε ευθύς

596

Το έχεις ακούσει το τραγούδι των Silversun Pickups, το «Dots and Dashes»; Γιατί αν το έχεις θα καταλάβεις τον συνειρμό μας κάθε φορά που βλέπουμε ή φοράμε πουά φέτος το καλοκαίρι. Οι μικρές αυτές «τελείες» πάνω σε ανάλαφρα wrap φορέματα, cropped tops και loose παντελόνες, είναι ό,τι πιο παιχνιδιάρικο και στυλάτο μπορείς να βάλεις μία ακόμα σεζόν. Και επειδή μιλάμε για διαχρονικό pattern, και για όχι κάποιο εφήμερο trendy print, είμαστε σχεδόν βέβαιες ότι το έχεις κιόλας φορέσει με εκατό διαφορετικούς τρόπους που έχεις ήδη βαρεθεί ή απορρίψει.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου αποκαλύψουμε τρία «στυλιστικά ατοπήματα» στα οποία μπορείς να υποπέσεις αν φοράς συχνά πουά και το τελικό αποτέλεσμα να μην σε δικαιώσει… αισθητικά μιλώντας πάντα. Θα τα βρεις και τα 3 στην παρακάτω gallery και φρόντισε να τα αποφύγεις στα επόμενα looks σου! Καλή επιτυχία με αυτό το αγαπημένο, retro μοτίβο.

Μπορεί να δείχνει υπερβολικά «παλιομοδίτικο» αν το συνδυάσεις με εξίσου vintage αξεσουάρ. Αντί γι’ αυτό προτίμησε statement heels, minimal τσάντες και στρογγυλά ή τετράγωνα γυαλιά ηλίου. Αλλιώς κινδυνεύεις να μοιάζεις με «νοικοκυρά σε απόγνωση» στην Αμερική τη δεκαετία του ’60.

Μοδάτο το nerdy style δεν λέμε, αλλά αν δεν θες να είσαι τόσο fashion forward και θες να αναδείξεις και τη θηλυκή πλευρά σου, μπορείς να συνδυάσεις το πουά σου φόρεμα με κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα, κόκκινο κραγιόν και mini crossbody bag.

Το mix print με το πουά είναι ενδιαφέρον αλλά μπορεί να γίνει και κιτς πολύ εύκολα. Αν θες όμως να το τολμήσεις επέλεξε να ταιριάξεις δύο διαφορετικά μοτίβα με βούλες μεταξύ τους και το αποτέλεσμα θα είναι «παιχνιδιάρικο» και στυλάτο.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ