Τα 10 συνηθισμένα στιλιστικά ατοπήματα που χαλάνε την εικόνα μας: Τα έχουμε κάνει όλες από 1 φορά

604

Μόδα και στιλ, δύο έννοιες τόσο αφηρημένες που τις “ακούμε” καθημερινά στο δρόμο, το γραφείο, τις αίθουσες διδασκαλίας, τις κοινωνικές συναναστροφές και τα μίντια.

Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη των περισσότερων γυναικών, όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση είναι να δείχνουν πάντα κομψές, φρέσκες, fashion updated και λαμπερές. Ωστόσο, μπορούμε να είμαστε στιλάτες, χωρίς να ακολουθούμε κατά γράμμα τις επιταγές της μόδας; Και γιατί ακόμα κι αν είμαστε πλήρως ενημερωμένες για τις τάσεις της σεζόν, είναι πιθανό να πέσουμε σε σοβαρά στιλιστικά ατοπήματα, με αποτέλεσμα μια αποτυχημένη εμφάνιση να μας κάνει να φαινόμαστε υπερβολικά στιλιζαρισμένες από τη μια, απεριποίητες από την άλλη ή ακόμα χειρότερα να μας προσθέσει παραπάνω χρόνια;

Γι’ αυτό καλό είναι, πριν αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε, πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να ντυνόμαστε κατάλληλα, ανάλογα με την περίσταση και πριν βγούμε από το σπίτι μας, να μην ξεχνάμε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη τουλάχιστον 2 φορές.

Γιατί ακόμα κι αν είμαστε πλήρως ενημερωμένες για τις τάσεις της σεζόν, είναι πιθανό να πέσουμε σε σοβαρά στιλιστικά ατοπήματα, με αποτέλεσμα μια αποτυχημένη εμφάνιση να μας κάνει να φαινόμαστε υπερβολικά στιλιζαρισμένες;
Πώς μπορούμε λοιπόν να είμαστε κομψές, χωρίς να υπερβάλουμε; Αν ρίξουμε μια ματιά στα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στο ντύσιμο, το μακιγιάζ και το hair styling, θα μπορέσουμε να τα αποφύγουμε την επόμενη φορά.

1. Δε διστάζουμε να φορέσουμε τρέσες, extensions, ψεύτικες βλεφαρίδες και τεράστια νύχια με στρας, γκλίτερ και σχέδια.

2. Συνδυάζουμε μίνι φούστα ή τζιν σορτσάκι με βαθύ ντεκολτέ και μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη.

3. Δεν επιλέγουμε το κατάλληλο εσώρουχο, με αποτέλεσμα αυτό να διαγράφεται στα πιο λεπτά υφάσματα και τα αραχνοΰφαντα φορέματα.

4. Προτιμάμε να ξοδεύουμε τα χρήματά μας σε ξένα διάσημα brands, αντί να στηρίζουμε τους ταλαντούχους Έλληνες δημιουργούς.

5. Αγαπάμε τον όγκο στα μαλλιά και τα περίτεχνα χτενίσματα, με αποτέλεσμα να μοιάζουμε λες και φοράμε περούκα.

6. Αγοράζουμε ρούχα σε μικρότερο νούμερο, που δεν κολακεύουν τη σιλουέτα μας.

7. Δεν έχουμε την αίσθηση που να σταματήσουμε με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ.

8. Κάνουμε smokey eyes και ταυτόχρονα βάζουμε και σκούρο κραγιόν.

9. Επιλέγουμε αρκετά προκλητικά νυφικά που δεν ταιριάζουν με το χώρο της εκκλησίας.

10. Πολλές φορές στην καθημερινότητά μας, λόγω έλλειψης χρόνου δε φροντίζουμε σωστά την εμφάνισή μας.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:


ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ