Παντρεύεσαι; Τι να αποφύγεις στο νυφικό μακιγιάζ

786

Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις την ημέρα του γάμου σου

Υπάρχουν πολλές ημέρες στη ζωή σου, στις οποίες το να δοκιμάσεις μια νέα απόχρωση κραγιόν ή ένα νέο στυλ ψεύτικων βλεφαρίδων είναι απολύτως αποδεκτό, αλλά η ημέρα του γάμου σου δεν είναι μία από αυτές.

Με όλη την προετοιμασία που χρειάζεται τη μεγάλη σου μέρα, θέλεις να θυμάσαι τη μέρα αυτή ως μια ευτυχισμένη νύφη, όχι για τα λάθη που έκανες στο μακιγιάζ σου.

Παρακάτω θα βρεις τα λάθη μακιγιάζ που πρέπει να αποφύγεις την ημέρα του γάμου σου:

1. Δεν επιλέγεις την σωστή απόχρωση foundation

Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μια μίξη διαφορετικών foundation για να δημιουργήσεις την τέλεια απόχρωση που να ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σου. Κάνε ένα test στο φως του ήλιου για να δεις πως φαίνεται το αποτέλεσμα.

2. Δεν χρησιμοποιείς αδιάβροχη μάσκαρα

Η μάσκαρα είναι ένα από τα απαραίτητα beauty items της ημέρας εκείνης, και καλό θα είναι να έχεις φροντίσει να είναι αδιάβροχη καθώς η συγκίνηση θα είναι μεγάλη και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να συγκρατηθείς.

3. Επιλέγεις σκιές σε έντονα χρώματα

Για το νυφικό μακιγιάζ σου, είναι καλύτερο να επιλέξεις κλασικά χρώματα σκιών και γήινες αποχρώσεις.

4. Πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείς, εφόσον γνωρίζεις τι σου πηγαίνει – σίγουρα οι πιο ασφαλείς επιλογές θα σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα.

5. Δεν φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου κατά τη διάρκεια της βραδιάς

Το μακιγιάζ σου, όσο τέλειο και αν είναι, θα χρειαστεί μερικές πινελιές ανανέωσης κατά τη διάρκεια της βραδιάς – ειδικά με τόσο χορό. Καλό θα είναι να έχεις μαντηλάκια που απορροφούν την υπερβολική λιπαρότητα και τον ιδρώτα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ