5+1 αλήθειες που θέλουν οι άντρες να ξέρουμε!

1098

1. Οι άνδρες προτιμούν να νιώθουν ότι δεν τους αγαπάς παρά να αισθάνονται ότι είναι ανεπαρκείς ή ότι δεν τους σέβεσαι
Ο άντρας πρέπει να γνωρίζει ότι τον σέβεσαι τόσο σε προσωπικές στιγμές όσο και δημοσίως. Οι άντρες μεγαλουργούν όταν ξέρουν ότι οι γυναίκες τους εμπιστεύονται, τους θαυμάζουν και πιστεύουν σ’ αυτούς. Έρευνα έδειξε ότι οι άντρες προτιμούν να αισθάνονται την απώλεια της αγάπης παρά ότι η σύζυγος τους δεν τους σέβεται.

2. Ο θυμός του άντρα πολλές φορές οφείλεται στο γεγονός ότι αισθάνεται ότι η γυναίκα του δεν τον σέβεται
Όταν ένας άντρας θυμώνει με τη γυναίκα του, ενδεχομένως δε θα φωνάξει “δε με σέβεσαι”. Συνήθως όμως αυτό είναι το θέμα. Η γυναίκα έχει κάνει που τον έκανε να νοιώσει ότι δεν τον υπολογίζει και δεν τον σέβεται

3. Οι άντρες είναι ανασφαλείς
Οι άντρες φοβούνται ότι δεν τα καταφέρνουν στη ζωή, όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στο σπίτι, στο ρόλο τους σαν σύζυγοι και σαν πατέρες. Μπορεί ποτέ να μην το εκφράζουν αλλά είναι αρκετά ευάλωτοι. Το αντίδοτο; Η επιβεβαίωση! Για τους άντρες, η επιβεβαίωση είναι το παν, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από τη σύζυγο τους. Προσοχή! Αν δεν λάβουν την επιβεβαίωση από τη σύζυγό τους… θα ψάξουν αλλού να την βρουν!

4. Οι άντρες αισθάνονται το βάρος της συντήρησης της οικογένειας
Δεν έχει σημασία πόσα βγάζει ένας άντρας κι αν η γυναίκα του βγάζει περισσότερα χρήματα. Οι άντρες απλά είναι συναισθηματικά προγραμματισμένοι να κουβαλάνε το βάρος της οικογένειας. Αν και δεν μπορείς να κάνεις κάτι πραγματικά για να απαλείψεις αυτό το βάρος από τον άντρα, μπορείς να τον ανακουφίσεις με μια υγιή δόση εκτίμησης, ενθάρρυνσης και υποστήριξης.

5. Οι άντρες θέλουν περισσότερο σεξ
Προφανώς, όλοι θα πουν ότι αυτό είναι γνωστό! Βέβαια, λίγοι γνωρίζουν την πραγματική αιτία. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι ο άντρας, λόγω κατασκευής, έχει περισσότερες “φυσικές ανάγκες”. Έρευνα διαπίστωσε ότι οι άντρες χρειάζονται περισσότερο σεξ από τις γυναίκες, είναι από την έντονη ανάγκη τους να νιώσουν επιθυμητοί από τις γυναίκες τους!!! Οι άντρες θέλουν να τους θέλουν. Το συχνό, ικανοποιητικό σεξ, είναι σημαντικό για τους άντρες γιατί τους κάνει να αισθάνονται ότι αγαπιούνται και τους επιθυμούν.

6. Το σεξ σημαίνει περισσότερο από… σεξ
Όταν οι άντρες αισθάνονται ότι τους επιθυμεί η γυναίκες τους, αυτό έχει μεγάλη θετική επίπτωση σε όλο το φάσμα της ζωής τους. Τους δίνει μια αυξημένη αίσθηση ασφάλειας και μεγάλη αυτοπεποίθηση, η οποία επεκτείνεται σε όλους τους τομείς. Όταν ο άντρας αισθάνεται σεξουαλική απόρριψη, αυτή η απόρριψη δεν μένει μόνο στο φυσικό επίπεδο αλλά επεκτείνεται ουσιαστικά και στη σχέση του. Αισθάνεται απόρριψη ως σύντροφος και ως άντρας. Γι αυτό το σεξ πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα σε μια σχέση και στο γάμο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ