Η γυναίκα που φέρνει την ευτυχία στον άνδρα

916

Τι είναι σημαντικό για έναν άνδρα; Στη ζωή του ένας άνδρας πρέπει να βρει το έργο του και τη γυναίκα του.

Μερικές φορές είναι σημαντικότερο να βρει τη γυναίκα του καθώς μέσω της γυναίκας αυτής μπορεί να αποκαλυφθεί και ο προορισμός του. Είναι μεγάλη τύχη να βρει ένας άνδρας τη γυναίκα που φέρνει την ευτυχία. Εάν τη βρει, δεν έχει καμία σημασία η ηλικία της, εάν είναι όμορφη ή όχι, τι χαρακτήρα έχει καθώς είναι απλά η γυναίκα που χρειάζεται. Την αναγνωρίζει αμέσως με την καρδιά του. Και την ερωτεύεται.

Η θαρραλέα Μόλι Μπράουν, γνώστη για το θάρρος της στον Τιτανικό, στα νιάτα της ήθελε να παντρευτεί έναν πλούσιο καθώς η ίδια ήταν φτωχή. Έπειτα, παντρεύτηκε έναν φτωχό άνδρα από αγάπη. Σκέφτηκε, όμως, ότι έπρεπε να προσπαθήσουν μαζί να γίνουν πλούσιοι. Και η προσπάθειά της ήταν καλή καθώς ο άνδρας της γρήγορα ανακάλυψε ένα χρυσωρυχείο πλουτίζοντας με το παραπάνω.

Η Αγκάθα Κρίστι παντρεύτηκε δεύτερη φορά έναν νεαρό αρχαιολόγο. Ήταν νεότερός της κατά 16 χρόνια! Για εκείνη την εποχή ήταν κάτι το τρομερό. Η Αγκάθα δεν ήταν πια τότε ούτε νέα, ούτε και πολύ όμορφη. Όμως έφερε την ευτυχία στον άνδρα της. Ο άγνωστος τότε αρχαιολόγος ξεκίνησε την ανασκαφή εκεί που τον συμβούλεψε η Αγκάθα. Ακριβώς στο σημείο αυτό ανακάλυψε ένα αρχαίο βασίλειο, βρήκε ολόκληρο θησαυρό, έγινε γνωστός, ευκατάστατος κερδίζοντας σεβασμό στους επιστημονικούς κύκλους. Ακόμα και Ζοζεφίνα, αν και άπιστη, επηρέασε τόσο θετικά τον Ναπολέων που από έναν απλό υπολοχαγό του πυροβολικού μεταμορφώθηκε σε αυτοκράτορα και μεγάλο κατακτητή. Μετέπειτα χώρισαν. Και η ευτυχία άφησε τον Ναπολέων…

Γι’ αυτό και ναι, υπάρχουν αυτές οι γυναίκες που φέρνουν την ευτυχία. Πολλοί από τους άνδρες που έμειναν στην ιστορία είχαν τέτοιες γυναίκες στο πλάι τους.

Το σημαντικό είναι να βρεις τη δική σου γυναίκα και να την κάνεις δική σου. Να ξεκινήσεις να σκάβεις εκεί που θα σου υποδείξει εκείνη, καθώς ακριβώς εκεί βρίσκεται το δικό σου χρυσωρυχείο, ο δικός σου θησαυρός, η ευτυχία, τα πλούτη, η φήμη και η ευημερία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ