Οι ψηλοί άνδρες κάνουν περισσότερο σεξ

682

Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τσαπμαν προτείνει πως οι ψηλοί άνδρες κάνουν περισσότερο σεξ και είναι πρώτοι σε προτιμήσεις από τους ανθρώπους του αντίθετου φύλλου

Το μέγεθος τελικά μετράει στο σεξ και κυρίως όταν πρόκειται για το ύψος των ανδρών. Οι ψηλοί άνδρες λοιπόν, φαίνεται πως έχουν περισσότερες ερωτικές συντρόφους σύμφωνα με νέα έρευνα. Συγκεκριμένα, στην έρευνα αυτή πήραν μέρος παραπάνω από 60.000 άνθρωποι και τα ευρήματα έδειξαν πως οι άνδρες που ήταν κοντύτεροι από το κανονικό, είχαν συνολικά λιγότερες ερωτικές συντρόφους από τους ψηλότερους και το αντίθετο.

Από ότι φαίνεται όμως, τα ευρήματα δεν εξέπληξαν τον ερευνητή Ν. Φρέντερικ αφού αναφέρει «πως είναι σταθερή η προτίμηση των γυναικών προς τους ψηλότερους άνδρες και αυτό φαίνεται σε έρευνες και σε καταγεγραμμένες πληροφορίες από σάιτ γνωριμιών σχετικά με το ποια προφίλ ανθρώπων προτιμούν». Πως εξηγείται όμως η σεξουαλική προτίμηση προς τους ψηλούς άνδρες; Όλα είναι θέμα εξέλιξης.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν, δείχνουν πως πίσω στην εποχή των σπηλαίων, οι γυναίκες έτειναν να διαλέγουν τους ψηλούς άνδρες καθώς το ύψος ήταν ενδεικτικό καλής υγείας και δύναμης, βασικά χαρακτηριστικά επιβίωσης για την εποχή. Έτσι, οι γυναίκες ασυνείδητα πίστευαν πως αυτοί ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν να προσφέρουν ουσιαστική ασφάλεια σε αυτές και τα παιδιά τους. Στις μέρες μας τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Αυτό που ισχύει στις μοντέρνες κοινωνίες είναι πως οι ψηλοί άνδρες θεωρούνται πιο επιβλητικοί και το ύψος είναι πρότυπο ομορφιάς. Και τα δύο αυτά εξηγούν γιατί το ύψος μπορεί να είναι ερεθιστικό για μερικές γυναίκες. Τα αποτελέσματα αυτά φυσικά δεν πρέπει να απογοητεύουν τους κοντύτερους άνδρες.

Ευτυχώς για όλους, το ύψος δεν καθορίζει όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας. Σύμφωνα με τον ερευνητή Φρέντερικ «και οι άνδρες και οι γυναίκες αναφέρουν σταθερά πως ο βασικός παράγοντας που καθορίζει τις σεξουαλικές επιλογές συντρόφων είναι η ευγένεια και η κατανόηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ