6 τύποι γυναικών που… θέλουν οι άντρες!

845

Τι είδους γυναίκες ψάχνουν οι άντρες;  

Αυτή είναι μια ερώτηση με πολλαπλές απαντήσεις. Μερικοί ψάξουν για σεξοβόμβες με τέλειο σώμα και τη τουπέ ντίβας, ενώ για άλλους μια παιχνιδιάρικη γυναίκα είναι πιο ελκυστική.

Κάποιοι άλλοι χρειάζονται μια γυναίκα να τους φροντίζει, ακριβώς όπως οι μητέρες τους στο παρελθόν. Υπάρχουν και εκείνοι για τους οποίους ένα κομμάτι του μυστηρίου ή μια ελαφριά αίσθηση ανεξαρτησίας είναι πολύ ελκυστική.

Εδώ είναι 6 τύποι γυναικών που οι περισσότεροι άντρες αναζητούν:

sex-bomb

1. Η σεξοβόμβα: Αυτό είναι το πρώτο είδος γυναίκας που έρχεται στο μυαλό του οποιουδήποτε, όταν προσπαθώ να καταλάβει ποια είδη γυναικών είναι πιο πιθανό να προσελκύουν τους άντρες σήμερα. Πράγματι, σεξοβόμβα θα κάνει το 99% των αντρών γυρίσει το κεφάλι τους όταν περπατά στον δρόμο. Είναι ο νόμο της έλξης! Ωστόσο, μπορείτε να είστε σίγουρες: αυτές δεν είναι οι μόνες γυναίκες που οι άνδρες ψάχνουν! Στην πραγματικότητα, όταν ένας άντρας ψάχνει για μια μακροπρόθεσμη σχέση, να κάνει οικογένεια και παιδιά ο άντρας θα αποφύγει ακόμα και τις σεξοβόμβες!

childish-woman

2. Η παιδική γυναίκα: Μπορεί να το έχετε ακούσει πολλές φορές: οι άντρες δεν μεγαλώνουν ποτέ! Παίζουν με τα παιχνίδια τους και τα ηλεκτρονικά γκάτζετ όλη τους τη ζωή. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια για κάθε άνθρωπο που θα συναντήσετε, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν κι εκείνοι που αισθάνονται έλξη για παιδαριώδη γυναίκες. Η αισιόδοξη στάση τους για τη ζωή, το παιχνιδιάρικο χαμόγελο τους, που φωτίζει το δωμάτιο, είναι αυτό που δημιουργεί την έλξη. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί τα μεγαλύτερα παιδιά συχνά έλκονται από νεότερες γυναίκες; Αυτό μπορεί να είναι ένας λόγος!

mother-type

3. Ο τύπος της μητέρας: Λέγεται ότι οι γυναίκες ψάχνουν για την πατρική φιγούρα, και οι άντρες για το αντίγραφο της μητέρας τους. Γιατί; Οι ψυχολόγοι έχουν αποκωδικοποιήσει τα πάντα για τα αρσενικό/θηλυκό πρωτότυπο και για το πως αυτά (τα πρότυπα) αναπτύσσονται. Εκτός από αυτό, υπάρχουν άνθρωποι που, χωρίς να είναι μισογύνηδες, απολαμβάνουν να μοιράζονται τη ζωή τους με μια γυναίκα που φροντίζει για τις βασικές ανάγκες τους, το μαγείρεμα και το καθάρισμα. Επίσης, είναι γνωστό ότι η  «νοικοκυρά», η μητέρα- είναι ο ιδανικός τύπος γυναίκας για πολλούς άντρες.

cool-pal

4. Ο χαλαρός τύπος: Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι άνδρες δεν κυνηγούν πάντα την θηλυκή και σέξι πλευρά! Υπάρχουν εκείνοι που εκτιμούν τον καλό φίλο που καταλαβαίνει τα αστεία τους, υποστηρίζει την ίδια ομάδα, και ξέρει πώς να χειριστεί μια κονσόλα παιχνιδιών. Είναι η θέση της γυναίκας στην κουζίνα; Όχι απαραίτητα! Για αυτούς τους άντρες, η ιδανική γυναίκα υποστηρίζει την ίδια ομάδα ποδοσφαίρου, και είναι ένας καλός αντίπαλος στο αγαπημένο τηλε-παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου. Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν στην κρεβατοκάμαρα, όπου ίσως χρειαστεί να αφήσει το χαλαρό τυπάκι και κάνει πιο θηλυκή κόλπα!

mysterious-woman

5. Η μυστηριώδης γυναίκα: Οι γυναίκες αρέσκονται στο να περιβάλλουν τον εαυτό τους με μια αύρα μυστηρίου, τουλάχιστον στην αρχή. Πολλοί άντρες πέφτουν γι ‘αυτό, αλλά μόλις το μυστήριο φύγει, τα πράγματα μπορεί να γίνουν βαρετά. Έτσι, να είστε προσεκτικοί! Αν ο σύντροφός σας λάτρεψε την μυστηριώδη πλευρά σας στην πρώτη φάση της σχέσης σας, ίσως να θέλετε να κρατήσετε λίγο μυστήριο και στη συνέχεια. Ασκήστε το δικαίωμά σας να είστε γυναίκα, και προσπαθήστε  να είστε απρόβλεπτη, αλλά μόνο περιοδικά. Το παρατεταμένο μυστήριο μπορεί να κάνει το σύντροφό σας να νομίζει ότι κρύβεται κάτι από αυτόν. Και σε κανέναν δεν αρέσει αυτό!

independent-woman

6. Η ανεξάρτητη γυναίκα: Οι άντρες συνήθως δεν αγαπάνε τις γυναίκες “κολλιτσίδες”που δεν μπορούν να κάνουν μια κίνηση από μόνες τους. Πολλοί άντρες αισθάνονται περισσότερο έλξη από μια ανεξάρτητη γυναίκα, που μπορεί να αλλάξει μια λάμπα μόνη της, αν χρειαστεί. Ωστόσο, προσέξτε να μην το παρακάνετε με την ανεξαρτησία, γιατί μπορεί ο σύντροφός σας να νομίζει ότι δεν τον χρειάζεσαι στη ζωή σας. Ακόμα και αν μπορείτε να σηκώσετε μια βαριά τσάντα, ζητήστε του βοήθεια για να τον κάνετε να νοιώσει ότι είναι χρήσιμος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ