Tips για αποτοξίνωση μέσα σε 3 ημέρες

705

Η αποτοξίνωση είναι ένα από τα must της διατροφής για αυτή την εποχή. Τρεις μέρες αρκούν για να «καθαρίσεις» τον οργανισμό σου, να λάμψει ξανά η επιδερμίδα σου και φυσικά να μπεις στο jean σου.

Δεν χρειάζεται να εξισώνεις την αποτοξίνωση με την πείνα καθώς ο σκοπός της δεν είναι να πεινάσεις αλλά να διώξεις τις τοξίνες από το είναι σου. Ακολούθησε τα παρακάτω tips και δες μέσα σε αυτό το τριήμερο αλλαγές. Μέχρι και τα μαλλιά σου θα γίνουν πιο λαμπερά.

Δοκίμασε νερό καρύδας

Πολλές από εμάς δεν καταναλώνουμε αρκετή ποσότητα νερού και για αυτό ο οργανισμός μας χρειάζεται αποτοξίνωση. Το νερό καρύδας έχει σε ελάχιστο βαθμό λίγο πιο γλυκιά γεύση οπότε ίσως πίνεται πιο εύκολα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε smoothies.

Φάε αρκετά φρούτα και λαχανικά

Δοκίμασε ψάρια και ξηρούς καρπούς

Tα ψάρια και οι ξηροί καρποί θα βοηθήσουν στο να καθαρίσει πιο εύκολα το έντερό σου.

Μην προσπερνάς το πρωινό γεύμα

Γνωρίζεις πως το πρωινό γεύμα είναι το πιο σημαντικό της ημέρας και αυτό ισχύει και κατά την περίοδο της αποτοξίνωσης. Λίγο αβοκάντο με αβγά ή ένα smoothie είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να γευτείς πριν καν πλύνεις το πρόσωπό σου και βουρτσίσεις τα δόντια σου.

Λεμόνι με νερό

Τα λεμόνια είναι σημαντική πηγή της βιταμίνης C. Η βιταμίνη C βοηθάει το σώμα να αποτοξινωθεί και να κάψει το λίπος. Κάθε πρωί και χωρίς να βαρυγκωμάτε για το ξινό του θέματος, πίνετε το χυμό ενός λεμονιού σε ζεστό νερό, μαζί με λίγο μέλι. Αυτό το ποτό καταφέρνει και καθαρίζει τον οργανισμό και παράλληλα διευκολύνει τη διαδικασία της πέψης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ