Μετά το ξενύχτι…

783

Σε όλες εμάς έχει τύχει να βγούμε, να ξενυχτίσουμε, να περάσουμε καλά και γιατί όχι να πιούμε και λίγο παραπάνω. Ωστόσο,  τι συμβαίνει την επόμενη μέρα;

H επόμενη μέρα μπορεί να είναι αμείλικτη, ωστόσο υπάρχουν μερικά  tips τα οποία θα μας βοηθήσουν να κρύψουμε το ξενύχτι από το πρόσωπό μας!

1.       Χρησιμοποιείς  μόνο κρεμώδης υφές στο πρόσωπό σου. Δεν επιλέγεις καθόλου matte foundation ή lipstick.  Προτίμησε, λοιπόν, υγρό make up για να μείνει λαμπερό το πρόσωπό σου κατά τη διάρκεια της ημέρας!

2.       Μία μεγάλη στρώση ενυδατικής κρέμας. Ο συνδυασμός ενυδατικής κρέμα και υγρού μακιγιάζ θα κρύψει τη ξηρή επιδερμίδα που δημιουργήθηκε από το χτεσινό ξενύχτι και θα το φωτίσει όπως πρέπει.

3.       Συνεχίζουμε με κρεμώδες ρουζ. Το κρεμώδες ρουζ θα κρύψει τα σημάδια κούρασης που έχουν απομείνει απόν χτες και θα ταιριάξει με τα παραπάνω προϊόντα.

4.       Βάλε λευκό μολύβι στα μάτια. Θα φαίνεται σαν να έχεις κοιμηθεί 3-4  ώρες παραπάνω,αφού θα φωτίσει το βλέμμα σου και θα φαίνονται πιο έντονα τα μάτια.

5.       Φυσικά δεν ξεχνάς ποτέ την κλασική αγαπημένη σου μάσκαρα. Μία  θα ‘’ανοίξει λίγο το μάτι’’ και θα φωτίσει το βλέμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ