Ιδού! Οι λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια

730

Καμία σχέση ή γάμος δεν τελειώνει μέσα σε μία νύχτα .Υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα , λένε οι ειδικοί τα οποία το ζευγάρι αδυνατεί να δει ή να λύσει. Διαβάστε κάποιους βασικούς λόγους που χωρίζει ένα ζευγάρι.

Έλλειψη sex.
Το να μην κάνεις το ζευγάρι σεξ οδηγεί στην αναζήτηση άλλου συντρόφου . Το σεξ αποτελεί ένα από τα πιο συστατικά μιας σχέσης, καθώς συντελεί στο δέσιμο του ζευγαριού και στο να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Μένουν μαζί για τα παιδιά. Πολλά ζευγάρια δεν χωρίζουν για τα παιδιά και θεωρούν ότι η απόφαση αυτή είναι μία κάποια λύση. Όμως σε πολλές περιπτώσεις αυτό μπορεί να προβεί καταστροφικό για τα παιδιά και για τους ίδιους.

Η κριτική. Τα παράπονα επιτρέπονται είναι γλυκά . Όμως η κριτική είναι καθαρή επίθεση προς έναν άνθρωπο που θίγει την προσωπικότητα του εντοπίζοντας τα λάθη του .

Ο τρόπος που εκφραζόμαστε : Χαρακτηρισμοί , κοσμητικά επίθετα, επιθετικό χιούμορ, σαρκασμός, μιμητικές εκφράσεις με το πρόσωπο και το σώμα, παίζουν σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της σχέσης . Δεν είναι αδύνατο να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα όταν βλέπουμε τον σύντροφό μας ή όταν εκείνος βλέπει εμάς να τον απεχθανόμαστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ