Δείτε τι κάνουν 8 στα 10 ζευγάρια και δεν χρειάζεται… προφύλαξη!

182

Είναι κουλό, αλλά είναι η ωμή πραγματικότητα των ημερών μας

Μια νέα μελέτη υποστηρίζει ότι περισσότερο από το 80% των Αμερικανών που βρίσκονται σε ερωτικές σχέσεις επιδίδεται σε… “sexting”, ή αλλιώς, την ανταλλαγή μηνυμάτων με ερωτικό/σεξουαλικό περιεχόμενο στο κινητό τους τηλέφωνο.

Η επικεφαλής της έρευνας, Emily Stasko από το πανεπιστήμιο Drexel, δήλωσε ότι είναι σημαντικό να συνεχιστεί η διερεύνηση του ρόλου που παίζει το sexting στην σύγχρονη ερωτική συμπεριφορά των ζευγαριών και στις σεξουαλικές σχέσεις.

Οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 870 συμμετεχόντων ηλικίας 18-82 ετών, όπου οι περισσότερες (οριακά) ήταν γυναίκες.

Διαπίστωσαν ότι Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 88% των συμμετεχόντων ανέφερε ότι έχει κάνει sexting τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του και το 82% ότι το έχει κάνει μέσα στο περασμένο έτος.

Σχεδόν το 75% είπε ότι έχει κάνει sexting στο πλαίσιο μιας σταθερής ερωτικής σχέσης και το 43% στο πλαίσιο μιας πιο… ελεύθερης σχέσης/περιστασιακής σχέσης.

Επιπλέον, διαπίστωσαν ότι μεγαλύτερα επίπεδα sexting συσχετίστηκαν με μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση, ειδικά για εκείνους που είναι σε σταθερή σχέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ