Συμβουλές για να μην έχεις μια βαρετή ντουλάπα

763

Αναρωτιέμαι πόσες φορές εμείς οι γυναίκες έχουμε πάει μπροστά από τη ντουλάπα μας, την έχουμε ανοίξει διάπλατα. έχουμε κοντο σταθεί για κανένα τέταρτο και αναρωτιόμαστε τι να βάλουμε ώσπου στο τέλος την κλείνουμε με τσαντίλα και αποφασίζουμε πως για άλλη μια φορά δεν έχουμε τίποτα να βάλουμε.

Δες τι μπορείς να κάνεις έτσι ώστε αυτό το σκηνικό να μην το ξαναζήσεις ποτέ!

1. Ποιότητα

Η ποιότητα στα ρούχα, τις τσάντες και τα παπούτσια πάντα μετράει κι έτσι ίσως πρέπει να επενδύεις πιο συχνά σε κομμάτια που μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά σίγουρα θα φορέσεις πολλές σεζόν.

2. Ποικιλία

Προσπάθησε να δημιουργήσεις μία γκαρνταρόμπα με ποικιλία. Επένδυσε σε μερικά βασικά κομμάτια, ίσως πιο κλασικά και διαχρονικά και δοκίμασε να προσθέτεις κάθε σεζόν μερικά από τα trends που μπορείς να υποστηρίξεις και ταιριάζουν στο στιλ σου.

3. Εφαρμογή

Τα ρούχα σου πρέπει να είναι απολύτως πρακτικά και άνετα, ακόμη κι αν είναι πιο glam. Πρόσθεσε στη ντουλάπα σου κομμάτια που συνδυάζουν άνεση και στιλ.

4. Πολυφωνία

Ένα ρούχο ή αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους είναι ιδανικό για τη ντουλάπα σου. Αυτό ίσως είναι και το πιο σημαντικό. Ανακάλυψε κομμάτια που ταιριάζουν σε πολλά στιλ, περιστάσεις και σεζόν.

5. Χαρακτήρας

Τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου πρέπει να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και το στιλ σου, γι’ αυτό διάλεξέ τα με προσοχή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here