5 τρόποι για να διαπιστώσεις αν σε θέλει μόνο για το σεξ

2067

Πολλές γυναίκες έχουμε αυτό το φόβο όταν ξεκινάει μια καινούργια σχέση. Σίγουρα στο μυαλό σου, όταν κάνεις μία νέα αρχή, δεν θέλεις να είναι μόνο σαρκική, αλλά να κρύβει και κάποια βαθύτερα συναισθήματα και προσδοκίες για το μέλλον. Οι παρακάτω ενδείξεις θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν ο καινούργιος σου σύντροφος σε θέλει μόνο για το σεξ.

1. Δεν τον ενδιαφέρει να μάθετε τίποτα για εσένα ποιο προσωπικό ούτε καν το επώνυμό του. Και το μόνο που τον νοιάζει είναι αν έχετε δεσμό ή είσαι παντρεμένη. Τότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

2. Όταν έρχεται στο σπίτι σου ξαφνικά με μια αφορμή άσχετες ώρες και τελικά καταλήγετε για ένα απογευματινό ή βραδινό  μπερδεματάκι και μετά ξάνα εξαφανανίζεται.

3. Δεν έχει την παραμικρή διάθεση να πας στο σπίτι του και να γνωρίσεις τους φίλους του ούτε  να δεις τον χώρο του. Επίσης δεν θέλει να δείτε αγκαλιά την αγαπημένη σου ταινία και φυσικά δεν έχει καμία διάθεση να σου ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο ή να σε βγάλει έξω. Ούτε καν να σου παραγγείλει σουβλάκια!

4. Στις σπάνιες περιπτώσεις που το … δεν είναι καλό ή εσύ δεν μπορείς, τότε μεταξύ σας μεγαλώνει ένα τοίχος και εύχεσαι να εξαφανιστεί από μπροστά σου ως δια μαγείας ή να την κάνεις εσύ με τρόπο.

5. Σου προτείνει να κανονίσεις πάντα με φίλες σου μετά από την συνάντηση σας ή σου ζητάει να βγείτε παρέα και μετά να τα πείτε μυστικά οι δύο σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ