Υλικά
- 1/2 κιλό γιαούρτι μπανάνα-βανίλια, 2% λιπαρά
- 50 γρ. καφέ ζάχαρη
- 18 μπισκότα, σε διαφορετικά χρώματα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη σε ένα μπολ.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε χάρτινα φορμάκια που έχουμε αλείψει με λίγο βούτυρο.
- Παγώνουμε για 1 ώρα.
- Τοποθετούμε τα ξυλάκια και συνεχίζουμε το πάγωμα για τουλάχιστον 2 ώρες
- Βάλτε 6 μπισκότα του ίδιου χρώματος σε μια σακούλα και συντρίψτε τα με έναν πλάστη. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα μπισκότα.
- Προσεκτικά κόβουμε τα χάρτινα φορμάκια.
- Πασπαλίστε τα παγωτά με τα ψίχουλα των μπισκότων.
- Τοποθετήστε τα σε ένα νέο φορμάκι.
- Παγώστε μέχρι να είστε έτοιμοι να τα φάτε