5 τύποι ανδρών που αξίζει να δοκιμάσεις

804
Young couple has breakfast at italian café

Μέχρι να βρεις το κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, πρέπει πρώτα να αποκτήσεις εμπειρίες. Να γνωρίσεις διάφορους τύπους  ανδρών για να καταλήξεις μετά σε αυτόν που σου ταιριάζει. Πιο κάτω θα διαβάσεις 5 τύπους ανδρών που πρέπει να δοκιμάσεις.

 1. Ο αγαθιάρης γυμνασμένος:

Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Είμαστε πολύ υπέρ της σωματικής άσκησης και της σωστής διατροφής και σε καμία περίπτωση δεν υπονοούμε ότι όταν κάποιος φροντίζει το σώμα του είναι και χαζός. Ωστόσο, μία μεγάλη μερίδα των αντρών αυτών είναι κάπως… ευνουχισμένοι πνευματικά! Θα τους συναντήσεις στο γυμναστήριο, πάντα στα βάρη, να ιδρώνουν και να ξεφυσάνε, ενώ αρκετές φορές συμβουλεύονται το γυμναστή τους για… κρεατίνες! Αναμφισβήτητα είναι ωραίος, έχει κορμάρα και αν κυκλοφορήσεις μαζί του όλες οι γυναίκες θα σε φθονήσουν, ακόμα και οι φίλες σου φυσικά! Στο σεξ είναι πραγματική σεξ  machine, τόση γυμναστική δεν πάει τσάμπα, και να είσαι σίγουρη ότι αν έχεις ελάχιστο μυαλό μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί του! Για μία εβδομάδα… Προσοχή, απέφυγε τις συζητήσεις και προτίμησε το σεξ . Τα καταφέρνει πολύ καλύτερα στο δεύτερο!

 2. Ο… γκομενιάρης:

Να είσαι σίγουρη ότι με το συγκεκριμένο σχέση δεν θα κάνεις εκτός φυσικά αν κεραυνοβοληθεί, που δεν το νομίζουμε! Δεν είναι πολύ ωραίος αλλά πολύ απλά έχει κάτι. Έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες ερωτικές παρτενέρ τις οποίες μετά από συγκεκριμένο αριθμό συνευρέσεων απλά τις παρατάει! Το πιο πιθανό είναι να έχει δοκιμάσει και κάποια φίλη ή γνωστή σου την οποία εν συνεχεία, πλήγωσε. Γιατί όμως να κάνεις σεξ μαζί του; Πολύ απλά για την εμπειρία! Έχει πάει με τόσες πολλές γυναίκες, που είναι μάστερ στο άθλημα και επιπλέον ξέρει από πρώτο χέρι πως να σε κάνει να αισθανθείς θεά! Αν τελικά πέσεις στον έρωτά του και σε παρατήσει, μη στενοχωριέσαι, σκληραγωγήσου για το μέλλον ώστε να αντιμετωπίζεις με περισσότερη αναισθησία άντρες του είδους του.

 3. Ο άσχημος:

Ναι καταλαβαίνουμε ότι όταν είσαι σε ένα μπαρ και πίνεις το ποτό σου, αν σε πλησιάσει ένας τύπος ο οποίος είναι λίγο κοντούλης, λίγο καραφλούλης και έχει και μια όμορφη κοιλίτσα, στην καλύτερη θα τον αγνοήσεις! Κι όμως, είναι ελάχιστες οι φορές που κάποια γυναίκα έχει κάνει σεξ  με έναν τέτοιο τύπο και δεν έχει μείνει υπέρ-ευχαριστημένη! Μπορεί να μην είναι σωσίας του Brad Pitt, ούτε καν, αλλά λόγω της όχι και τόσο εντυπωσιακής του εμφάνισης, έχει φροντίσει να αναπτύξει άλλα στοιχεία της ύπαρξής του! Ίσως να ακούγεται κλισέ αλλά έτσι είναι. Οι άντρες οι οποίοι δεν μπορούν να έχουν μία γυναίκα μόνο με την εμφάνιση, είναι έξυπνοι, έχουν χιούμορ και τελικά καταλήγουν άκρως ερωτεύσιμοι. Ας μην αναφερθούμε στο σεξ  όπου εκεί συνήθως δίνουν ρέστα, καθώς επικεντρώνονται στη δική σου ευχαρίστηση και όχι στο αν οι κοιλιακοί τους φαίνονται εντυπωσιακοί.

 4. Αυτός που μισείς:

Ότι κι αν πει, ότι κι αν κάνει, όποια άποψη και να έχει, σου φαίνεται εκνευριστικός και το μόνο που θέλεις είναι να τον χτυπήσεις; Μπορεί όντως αυτό να αισθάνεσαι, αλλά να ξέρεις ότι τόσο μίσος και σπαραγμός δεν είναι αδικαιολόγητα. Συνήθως οι άνθρωποι που μας προκαλούν ακραία συναισθήματα, είστε αγάπης είτε μίσους, δεν μας είναι ποτέ μα ποτέ αδιάφοροι! Οπότε τι καλύτερο από το να κάνεις σεξ  με τον μεγάλο σου εχθρό; Η ένταση θα ξεχειλίζει, η συνεύρεση θα είναι αρκούντως βίαιη και μπορείς ανά τακτά χρονικά διαστήματα να του υπενθυμίζεις πόσο τον μισείς. Πάμε στοίχημα ότι θα είναι το καλύτερο σεξ  ης ζωής σου! Μετά από αυτό μπορείς ωραιότατα να συνεχίσεις να τον μισείς. Γιατί μπορεί να κάνει εξαιρετικό κρεβάτι, αλλά χαρακτήρα δεν πρόκειται να αλλάξει.

5. Με… μακρινό συγγενή:

Πριν πέσουν οι μηνύσεις και επικρίσεις, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Αναφερόμαστε σε έναν άντρα ο οποίος είναι μακρινός συγγενής και ίσως να έχετε δει ελάχιστες φορές στη ζωή σας. Αλλά κακά τα ψέματα, πόσες φορές δεν έχεις βρεθεί καλεσμένη σε γάμο ξαδέρφης και να ενθουσιαστείς με το σέξι αγόρι που κάθεται απέναντι; Και αν δηλαδή η μητέρα σου πληροφορήσει ότι είναι γιος του τρίτου ξάδερφου του πατέρα σου, που είναι το κακό τελοσπάντων; Μήπως και πρόκειται να τον παντρευτείς; Αλλά και να τον παντρευτείς, πάλι δεν βλέπουμε το πρόβλημα. Εδώ οι βασιλείς παντρεύονταν τα αδέρφια τους…. Λέμε τώρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ