Messy bun: Η καλοκαιρινή μόδα στα μαλλιά

762

Ο κότσος στα μαλλιά δεν είναι απαραίτητα για επίσημες περιστάσεις.

To messy bun, σε απλά ελληνικά ο ανεπιτήδευτος κότσος μπορεί να αποτελέσει ένα επιμελώς ατημέλητο look που πιθανόν να σε βολέψει ειδικά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού;

Πώς θα το πετύχεις;

Σημαντικότερες συμβουλές

1. Μετά το λούσιμο βάλτε ένα αφρό χτενίσματος και στεγνώστε τα μαλλιά σας με φορά προς τα πίσω και επάνω για να δώσετε όγκο στην ρίζα. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στις μπροστινές τούφες. Σε κατσαρά μαλλιά μην χρησιμοποιείται πολύ αφρό και δώστε περισσότερη έμφαση στο ίσιωμα.

2. Κρεπάρετε τις μπροστινές τούφες των μαλλιών και αυτές στην κορυφή του κεφαλιού. Δεν χρειάζεται να κρεπάρετε όλο το μήκος παρά μόνο 2.5 εκατοστα από την ρίζα. Κατόπιν χτενίστε πολύ απαλά με μια βούρτσα προς τα πίσω όλα τα μαλλιά ίσα ίσα για να στρώσουν.

3. Μαζέψτε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω και πιάστε τα χαμηλά στον σβέρκο με ένα λαστιχάκι. Προσπαθήστε να μην τραβήξετε δυνατά τα μαλλιά προς τα πίσω για να διατηρήσετε τον όγκο που δημιουργήσατε πριν με το κρεπάρισμα. Κατόπιν κρεπάρετε ελαφρά εάν θέλετε και την αλογοουρά για έχτρα όγκο.

4. Λυγίστε μερικές φουρκέτες να τις έχετε έτοιμες. Στριφογυρίστε και τυλίξτε τα μαλλιά σας σε χαμηλό κότσο, χρησιμοποιήστε τις φουρκέτες για να τον στερεώσετε.

5. Διορθώστε μικροατέλειες και κατόπιν ψεκάστε τα μαλλιά σας με λίγο λακ για να σταθεροποιήσετε το χτένισμα σας!

[pinterest_gallery id=9250 /]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ